Onze winkels

Bike Center heeft 2 fysieke winkels

 

Bike Center heeft twee échte winkels en een werkplaats waar wij altijd klaar staan om u te helpen. Met onze winkels in Heist-op-den-Berg en Lier zijn wij de lokale specialist. Met onze eigen hersteldienst kan u altijd bij ons terecht voor uw reparaties of onderhoud.

Op zoek naar fiets leasing mogelijkheden?

Bent u benieuwd welke fietsen u bij ons kunt leasen, wilt u meer informatie over fietslease of wilt u een proefrit maken? Komt u gerust eens langs in onze winkel in Heist-op-den-Berg of Lier. Wij nemen alle tijd voor u om u zo goed mogelijk te adviseren welke fiets het beste past bij uw situatie. Kunt u een fiets of elektrische fiets leasen via een van onze partners B2Bike, KBC en Cyclis? Wij weten exact welke fietsen per partner in aanmerking komen voor leasing. Maak een afspraak via onderstaande button. Vul uw gegevens in en wij nemen met u contact op om het precieze tijdstip af te stemmen. U heeft bij onze winkels de keuze uit de merken Riese & Müller, Koga, Trek, Cortina, Cube, Hercules & Brompton. Deze merken staan garant voor vele kilometers fietsplezier. Ook kunt u een kijkje nemen op onze leasepagina!

Maak afspraak  Brochure bekijken

Onze werkplaats

Een fiets rijdt eens zo goed als hij onderhouden is. Door goed voor uw fiets te zorgen, kun je erger voorkomen. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de gebruiksduur van uw fiets aanzienlijk. Daar helpen wij bij Bike Center u graag mee! Bij Bike Center bezitten we al de nodige tools en know-how om uw  "stalen ros" vakkundig te onderhouden. Van het vervangen van een binnenband tot het nakijken en herstellen van uw hydraulisch remsysteem, niets is ons te veel. Wij herstellen alle merken en werken steeds met kwaliteitsproducten.

Contacteer ons telefonisch om een afspraak in te plannen of via onze online afsprakenplanner

Werkplaats Heist-op-den-Berg: 015/230.225 of open HIER onze online planner voor de werkplaats van Heist-op-den-Berg
Werkplaats Lier: 03/480.46.40 of open HIER onze online planner voor de werkplaats van Lier