Fietskar accessoires

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fietskar onderdelen kopen?

Bent op u zoek naar fietskar onderdelen? Bikecenter.be heeft de onderdelen die u zoekt. Misschien wilt u het gebruiksgemak verhogen door extra onderdelen toe te voegen aan uw fietskar of misschien moet er een onderdeel van de fietskar worden vervangen. In beide gevallen bent u bij Bike Center aan het juiste adres!

Ons assortiment aan fietskar onderdelen

Fietskarren zijn momenteel zeer populair. Steeds vaker worden de fietskarren gebruikt om kinderen, huisdieren of bagage mee te vervoeren. Wanneer u op een veilige manier een lange afstand wilt afleggen of op zoek bent naar een alternatief voor fietstassen en fietsmanden omdat u gewoonweg meer ruimte nodig heeft, is een fietskar dé ideale oplossing voor u. Om meer te kunnen genieten van uw fietskar hebben wij een aantal handige fietskar accessoires in ons assortiment opgenomen. Denk hierbij aan fietskar accessoires waarmee u uw fietskar een upgrade kunt geven of onderdelen die de levensduur van uw fietskar kunnen verlengen. U vindt bij ons onder andere Maxi-Cosi dragers, beschermhoezen, kinderstoelen, bagagedragers, zitkussens, vloermatten en meer van topmerken zoals Riese & Müller, Carqon, Thule, Croozer en Urban Arrow. Al deze fietskar onderdelen zijn bij Bike Center te verkrijgen tegen de scherpste prijzen met gratis verzending vanaf 39 euro.

Service en onderhoud

Door onze ruime ervaring op het gebied van fietskarren en fietskar onderdelen, kunnen wij u gericht adviseren. Bent u op zoek naar een bijbehorende accessoire voor de fietskar of wilt u meer informatie over een bepaald onderdeel? Kom dan lang in één van onze winkels in Lier of Heist-op-den-Berg. Door goed te luisteren naar uw wensen geven wij altijd een passend advies. Als u nog vragen heeft, is het ook mogelijk om deze te stellen aan onze klantendienst. De klantendienst is bereikbaar via heist@bikecenter.be of via het nummer +32 (15)230.225.