Onderdelen

Ook voor verschillende fietsonderdelen bent u bij Bike Center aan het juiste adres. Alle onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. We hebben fietsonderdelen van diverse merken zoals Axa, Basil, BBB, Botrager en BromptonHeeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw fiets? Kijk dan eens bij onze werkplaats.

Producten 1-24 van 492

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Onze selectie fietsonderdelen

Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw fiets of e-bike? Bij Bike Center bent u aan het juiste adres. Wij bieden onderdelen van de bekende merken Axa, Basil, BBB, Botrager en Brompton. Alle merken bieden een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.

Kwalitatieve onderdelen zijn belangrijk

Wat we erg belangrijk vinden is dat alle onderdelen die wij gebruiken in onze werkplaats en verkopen in de winkel van een hoge kwaliteit zijn. Hierdoor gaan de onderdelen langer mee en heeft u meer plezier van het fietsen. Hoe vaak uw fiets of e-bike nieuwe onderdelen nodig heeft, hangt af van hoe vaak u uw fiets gebruikt. Iemand die vele kilometers maakt zal vaker fietsonderdelen moeten vervangen, dan iemand die zijn fiets sporadisch gebruikt.

Welke onderdelen vindt u bij Bike Center

Wij hebben een breed scala aan fietsonderdelen. Zowel voor de normale fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, vouwfietsen en speed pedelecs. Een greep uit ons assortiment aan fietsonderdelen:

  • Binnenbanden
  • Buitenbanden
  • Fietswielen
  • Kettingen
  • Derailleurs
  • Trapas en Lagers
  • Velgen en Naven

De afmontage van uw fiets

Bij de afmontage van uw fiets bieden wij verschillende onderdelen zoals een bagagedrager, fietsstuur, standaard, kettingkast, spatbord en zadelpen . Bij de aankoop van een nieuwe fiets of e-bike zullen wij alle gewenste onderdelen natuurlijk op uw fiets monteren, wij verzorgen de gehele afmontage.Heeft u de wens om nieuwe onderdelen zelf te monteren, dan bieden wij ook een breed scala aan gereedschap.

Hulp nodig bij het monteren van onderdelen?

Heeft u nog hulp nodig bij het monteren van bepaalde onderdelen op uw fiets? Kom dan langs bij onze werkplaatsen in Heist – op – den – Berg en in Lier. Hier kunnen wij uw fiets maken en u helpen met het monteren van onderdelen. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem dan contact op met onze klantendienst! Die is te bereiken via heist@bikecenter.be of bel naar +32 (15)230.225