Kinderfietsen

Voor stevige en veilige kinderfietsen bent u bij Bike Center aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kwalitatieve kinderfietsen van de bekende merken, waaronder Cube, Bike Fun en Electra. We hebben niet alleen kleurrijke fietsen voor de allerkleinsten, maar ook stoere fietsen voor naar school.

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kinderfietsen bij Bike Center

Bent u op zoek naar een betrouwbare kinderfiets? Dan zit u bij Bike Center gebakken. Wanneer het gaat om een kinderfiets dan zijn veiligheid en duurzaamheid het belangrijkst. Kinderen zijn nu eenmaal ietwat heviger, waardoor middelmatige producten nog wel eens willen sneuvelen. Daarom dient een kinderfiets veilig en robuust te zijn, zodat deze een tijdje meekan. In ons assortiment vindt u de beste kinderfietsen van uitsluitend hoogwaardige merken: Cube, Kokua, Orbea, Puky, Trek en Victoria.

Voor ieder wat wils bij Bike Center

Kinderen groeien als kool. Daarom hebben wij kinderfietsen die corresponderen met allerlei verschillende lengtes en leeftijden. Kies uit de wielmaten 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 24 inch en 26. Voor de allerkleinsten hebben wij tevens loopfietsen, van bijvoorbeeld Puky en Kokua. De kinderfietsen in ons assortiment zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Heeft u een avontuurlijk kind? Dan kan een kinder mountainbike uitkomst bieden: stevige fietsen voor sportieve kinderen.

Kinderfietsen voor ieder budget

Een degelijke kinderfiets aanschaffen voor uw kind is goed voor zijn of haar ontwikkeling. Fietsen is niet alleen gezond, men ontwikkelt ook een uitstekend inschattingsvermogen en verfijnde motoriek op een fiets. Wij vinden het daarom belangrijk dat er voor iedereen een geschikte fiets in ons assortiment te vinden is – ook voor kinderen. Zo komen onze kinderfietsen in allerlei (stoere) kleuren, modellen en prijsklassen.

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bike Center kunt u een elektrische fiets leasen. Bike Center is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis KBC, Ctec en o2o fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.