Bikecenter in Heist-op-den-Berg en Lier

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel en specialist bij u in de buurt van Antwerpen? Bike Center heeft twee échte winkels en een werkplaats waar wij altijd klaar staan om u te helpen. Met onze winkels in Heist-op-den-Berg en Lier zijn wij de lokale specialist. Met onze eigen hersteldienst kan u altijd bij ons terecht voor uw reparaties of onderhoud.

Op zoek naar een Elektrische fiets?

Bent u op zoek naar de steeds populairdere elektrische fiets of speed pedelec? Hiervoor bent u bij Bike Center aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment als lokale- en online fietsenwinkel.

Zo verkopen wij dit type fietsen van bekende merken als Riese & Müller, Koga, Trek en Cube. Ideaal voor het reizen naar het werk en prachtige tochten te maken.

Ook voor uw nieuwe stadsfiets

Voor een nieuwe stadsfiets kunt u bij Bike Center ook terecht. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment modellen en merken. Denk hierbij aan topmerken als Achielle, Cortina, Cube, Koga en Trek.

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk deze dan direct in onze webshop of breng een bezoekje aan één van onze winkels in Lier of Heist-op-den-Berg. Wij staan voor u klaar om samen met u de juiste keuze te maken.

Onze merken

Riese & Müller
Trek
Koga
Klever
Victoria
Cube
Urban Arrow
Carqon
Cortina
Brompton
Achielle