Carqon elektrische fietsen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De elektrische Carqon bakfiets voor het hele gezin

Dit nieuwe Nederlandse merk is sinds 2020 op de markt en levert de ultieme elektrische bakfiets. Carqon is onderdeel van de Accell-groep en de bakfiets is volledig gemonteerd in Heerenveen. Carqon heeft verschillende internationale designprijzen gewonnen. De bakfiets heeft dan ook een moderne uitstraling en biedt daarnaast kwaliteit, veiligheid en comfort voor het hele gezin.

Hoogwaardige uitrusting van de Carqon elektrische bakfiets

De holistische aanpak tijdens de ontwikkeling van de Carqon heeft geleid tot het huidige ontwerp van de elektronische bakfiets. De Carqon heeft een Bosch middenmoter die compact, lichtgewicht en extreem krachtig is. Daarnaast biedt de Carqon bakfiets twee versnellingsopties. De eerste is de traploze Enviolo N380 Stepless SP-Gear Hub, die automatisch gekoppeld is aan de Gates Carbon Belt aandrijving. Deze aandrijving heeft weinig onderhoud nodig. De tweede optie is de Shimano Deore XT 10-speed derailleur met een roestvrijstalen KMC-ketting. Deze heeft wat meer onderhoud nodig, maar gaat ook langer mee. Tevens garanderen de Schwalbe Super Moto-X banden een stabiele en comfortabele rit. 

Het unieke ontwerp met kinderdeur

De Carqon heeft inmiddels al drie designprijzen gewonnen. De ruime bak op de fiets geeft de bakfiets een krachtige uitstraling, waarbij de eisen omtrent veiligheid, kwaliteit en functionaliteit bij elkaar komen. De buitenkant heeft een ‘industrial look’ door de car-wrap van aluminium. De binnenkant is daarentegen zachter en is uitgerust met de unieke en functionele kinderdeur met kinderveiligheidsslot. Hierdoor kunnen kinderen zelf en veilig in-en uitstappen. Om het design nog meer naar wens te maken is de bakfiets in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn er handige accessoires beschikbaar om de Carqon bakfiets helemaal af te maken.

De Cargon elektrische bakfiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een e-bike leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.