Meisjesfietsen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Meisjesfietsen bij Bike Center: Vind de perfecte fiets voor uw dochter

Op zoek naar een leuke meisjesfiets? Kijk niet verder dan Bike Center! Wij hebben een ruime keuze aan kinderfietsen, waaronder meisjesfietsen in alle maten en kleuren. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en zijn afkomstig van een aantal van de topmerken in de industrie. Dus of je nu op zoek bent naar een Scool meisjesfiets, Trek meisjesfiets of BikeFun meisjesfiets, wij hebben precies wat je nodig hebt!

Meisjesfiets met versnellingen

Vaak geven meisjes wanneer zij rond de 12 jaar zijn, de voorkeur aan een hippe meisjesfiets met versnellingen. Dan kunnen ze papa en mama bijhouden op weg naar school of tijdens een dagje uit. De meeste meisjesfietsen uit de collectie hebben versnellingen.

De juiste inchmaat kiezen voor meisjesfietsen?

Het allerbelangrijkste is de veiligheid van een kind, het is daarom altijd belangrijk dat kinderen met hun voeten bij de grond komen. Selecteer daarom altijd een fiets op de hoeveelheid inch. Zo weet u zeker dat het kind veilig op en af de fiets kan stappen. De volgende maten zijn bij Bike Center beschikbaar voor meisjes: 16, 20 en 24 inch. 16 inch is meestal geschikt voor kinderen van ongeveer 105 cm, 20 inch voor kinderen van 115 cm en 24 inch is geschikt voor kinderen rond de 130 cm.

Bike Center; de specialist in fietsen

Bij Bike Center zijn wij gespecialiseerd in fietsen, met name in elektrische fietsen. Ook voor meisjesfietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Twijfelt u over de juiste maat van de fiets? Kom dan langs in een van onze winkels in Lier of Heist op den Berg.