Fietsen

Bij Bike Center hebben wij een zeer uiteenlopend assortiment aan fietsen. Denk hierbij aan de mooiste modellen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast hebben wij specifieke modellen als transportfietsen, reguliere stadsfietsen en bijvoorbeeld koersfietsen. Dit alles van topmerken als Trek, Cube, Orbea, Koga en Cortina.

Producten 1-24 van 93

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fietsen en elektrische fietsen bij Bike Center

Bike Center is de fiets specialist bij u in de buurt! Naast fietsen en elektrische fietsen hebben wij ook nog fietskledij, onderdelen en accessoires in ons assortiment. Kom langs bij één van onze winkels in Lier en Heist – op – den – Berg. Hier is ons hele assortiment te zien en u kunt al uw vragen stellen aan onze fietsexperts.

Fietsen voor dagelijks gebruik

We hebben fietsen voor zowel dames als heren, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen en mamafietsen. Deze fietsen zijn ideaal om mee naar school te fietsen of om even een boodschapje mee te halen. Het fijne hieraan is dat u er ook nog eens hip bij fietst, omdat deze fietsen er stijlvol uitzien.

Sportieve fietsen

Voor de sportieve mensen onder ons hebben we koersfietsen, mountainbikes en hybridefietsen in ons assortiment. Koersfietsen zijn voor de snelheidsduivels onder ons. Met deze fietsen kunt u door bergachtige gebieden rijden, zoals de Ardennen. Voor stevige afdalingen of steile beklimmingen hebben wij verschillende mountainbikes in ons assortiment. De alleskunner onder de sportieve fietsen is de hybride fiets. Deze fiets kan zowel op verhard als onverhard terrein gebruikt worden.

Elektrische fietsen en speed pedelecs

Houdt u ervan om lange afstanden te fietsen? Dan is een elektrische fiets ideaal voor u. Elektrische fietsen bieden ondersteuning tijdens het fietsen, waardoor u bijna geen kracht hoeft te zetten. Zo kunt u zonder al te veel moeite een snelheid van 25 km per uur bereiken.

Een ander ideaal vervoermiddel voor lange afstanden is de speed pedelec. Deze fiets kan een snelheid bereiken van 45 km per uur. Omdat u met deze snelheid nog wel veilig over de weg moest gaan, is het nodig om een geel nummerbord, helm en spiegel te hebben tijdens het fietsen.

Kinderfietsen voor iedere leeftijd

Heeft uw kind een fiets nodig met zijwieltjes? Of bent u juist op zoek naar een stoere BMX fiets? Wees gerust wij hebben voor elke leeftijd en fase geschikte fietsen in ons assortiment! Wat een kinderfiets kenmerkt is dat het stevige fietsen zijn in allerlei vrolijke kleuren en in verschillende formaten. Deze fietsen fleuren het straatbeeld helemaal op!

Fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een fiets leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een fiets gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening. Lees hier meer in ons blog artikel over fietsleningen.