Koga elektrische fietsen

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Koga elektrische fietsen

Koga is een Nederlands fietsmerk, tot 2010 heette het ‘Koga-Miyata’, vanwege de samenwerking met Japanse framebouwer Miyata. Koga’s hoofdkantoor bevindt zich in Heereveen en focust zich op fietsers die niet vies zijn van hoge kwaliteit, en hier ook voor willen betalen. Daarnaast sponsort de wielersport al jaren, met als meeste bekende gezichten Leontien van Moorsel en Marianne Vos, wielrensters met Olympische medailles op hun naam. Maar wat Koga tegenwoordig ook uitstekend maakt, zijn elektrische fietsen. Deze hebben wij bij Bike Center daarom ook in ons assortiment.

Uw koga e-bike bij Bikecenter

Bij Bike Center hebben wij tal van Koga elektrische stadsfietsen: gemotoriseerde, betrouwbare elektrische voertuigen waar u gemakkelijk mee van A naar B rijdt. Door de jarenlange ervaring van Koga, zijn hun fietsen van topkwaliteit. Elektrische fietsen van Koga zijn de ultieme combinatie van comfort, kwaliteit en milieubewustzijn. De Koga e-bikes zijn normaliter ietwat duurder dan de gemiddelde elektrische fiets, maar de uitstekende prestaties van deze fiets maakt het de prijs meer dan waard. Wij hebben een fraai aanbod aan elektrische fietsen van Koga, bestaand uit zowel dames als heren modellen.

Koga elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een Koga e-bike leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets van Koga op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.