Koga elektrische fietsen

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

KOGA elektrische fiets kopen

Op zoek naar een manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd wat beweging te krijgen? Kijk dan niet verder dan KOGA elektrische fietsen! Deze elektrische fietsen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en gezonde manier om zich door de stad te verplaatsen. Met een verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, hebben wij de perfecte e-bike voor u!

KOGA Miyata e-bikes

Tot 2010 stond het Nederlandse merk bekend als KOGA Miyata wegens de samenwerking met de gelijknamige Japanse framebouwer. Het wereldbekende merk staat bekend om hun innovatie en hoge kwaliteit. Ze zijn tevens herkenbaar als sponsor van de wielersport waarbij ondermeer Olympisch medaillewinnaars Leontien van Moorsel en Marianne Vos bekende gezichten zijn.

KOGA is begonnen als fabrikant van hoogwaardige, traditionele fietsen. In de loop der tijd hebben ze zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende e-bike merken in Europa. Al hun modellen zijn ontworpen met de fietser in gedachten, en bieden veel waar voor zijn geld. KOGA is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een e-bike die zowel stijlvol als van hoge kwaliteit is.

Wat kost een KOGA elektrische fiets?

KOGA behoort als merk tot het hogere segment, de prijzen hiervan vindt u hierboven in het productoverzicht. De prijzen van de modellen variëren, maar zijn allemaal zeer redelijk als u de hoge kwaliteit van de fietsen in ogenschouw neemt; zo zijn alle e-bikes voorzien van een hoogwaardige Bosch motor. Heeft u nog verdere vragen over de verschillen tussen de KOGA ebikes dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen of langskomen in de winkel! Ook het leasen van een elektrische KOGA fiets via uw werkgever behoort tot de mogelijkheden. Bekijk alle informatie op onze fietsleasepagina.