Trek fietsen

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fietsen van Trek

Het Amerikaanse fietsenproducent Trek, ofwel Trek Bicycle Corporation, is één van de marktleiders op het gebied van tweewielers. Het merk maakte twintig jaar geleden furore als wielersponsor van (ex-)Tour de France winnaar Lance Armstrong. Het is daarom ook geen verrassing dat Trek fietsen zeer divers zijn: het merk maakt goede racefietsen, maar ook reguliere fietsen en mountainbikes van Trek zijn van hoge kwaliteit. In ons assortiment hebben wij een groot aantal fietsen van Trek, van sportief tot stads.

Trek stadsfietsen

Voor de gewone fietser hebben wij een ruim aanbod aan stadsfietsen van Trek, zowel dames- als herenmodellen. De meeste modellen zijn voorzien van een derailleursversnelling en diverse onderdelen van Shimano, ze zijn een garantie voor levensduur en comfort. Trek stadsfietsen zijn hierdoor ideaal voor woon-werkverkeer, voor forenzen binnen de stadsgrenzen.

Trek racefietsen

Als u Trek inderdaad van het wielrennen kent, zal het u niet verbazen dat zij een wijd aanbod aan racefietsen hebben. Trek racefietsen zijn gestroomlijnd, lichtgewicht en meestal voorzien van Full Carbon IsoSpeed: technologie die zorgt voor soepel rijgedrag op oneffen wegdek. Verder komen Trek wielrenfietsen in verschillende prijsklassen, zo is er voor iedere portefeuille wat moois.

Trek mountainbikes

Behalve racefietsen, hebben wij ook mountainbikes, zoals die van Trek in ons assortiment. Deze mountainbikes zijn bedoeld voor degenen die van avontuur houden: de modellen zijn gemaakt voor ruig terrein en barre omstandigheden. Wat u ook doet, met een Trek mountainbike zit u gebakken.

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij BikeCenter kunt u een elektrische fiets leasen, zo ook Trek fietsen. BikeCenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.