Victoria elektrische fietsen

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Victoria E-Bikes: De beste kwaliteit fietsen voor de beste prijs

Victoria E-Bikes zijn de beste kwaliteit fietsen voor de beste prijs. Dat is waar Victoria als merk voor staat. De Duitse fietsenfabrikant groeit snel en is uitgegroeid tot één van de grootste e-bike merken op de Europese markt. Victoria produceert hoogwaardige e-bikes voor elk type fietser, van beginner tot ervaren rijder. De fietsen voor de Belgische  markt zijn meestal uitgerust met een Bosch middenmotor, die garant staat voor een soepele en comfortabele rit.

Victoria E-trekking; e-bikes met comfort

De Victoria E-trekking collectie staat voor comfortable fietsen. De E-trekking 9 en 10 modellen bevatten de BOSCH PowerPack 500-accu's, wat zorgt voor een extra dynamiek. Hierdoor kunt u 50- 120 kilometer afleggen op een enkele lading. De fietsen zijn ook uitgerust met Shimano derailleurs en remmen van hoge kwaliteit, die u optimale controle geven tijdens het fietsen.

Victoria E-bike dealer in België

Bike Center is dé Victoria elektrische fietsen dealer van België. U kunt in één van onze winkels langskomen voor een gratis proefrit. Wenst u een proefrit te maken? Vergeet dan niet van tevoren een afspraak te maken in onze agenda! Ons team staat voor u kleur om te helpen bij de keuze van de juiste Victoria E-bike!