Cube elektrische fietsen

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Cube elektrische fiets kopen

Wilt u een elektrische fiets kopen maar weet u niet waar te beginnen? Cube is een betrouwbare fabrikant van elektrische fietsen die een breed scala aan modellen biedt om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele hybridefiets of iets sportievers zoals een E-MTB, Cube heeft een goede elektrische fiets voor u.

Elektrische ebike van Cube kiezen

Welk model u ook kiest; geniet van het fietsen zonder de extra inspanning. De Bosch motor zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zodat u gemakkelijk door de stad kunt rijden of langere afstanden kunt afleggen. U kunt tevens kiezen tussen verschillende modellen met verschillende ondersteuningsniveaus, zodat u de perfecte fiets voor uw behoeften kunt vinden.

We hebben verschillende Cube e-bikes voor dames, alsook voor heren in ons assortiment. U kunt de beste elektrische fiets voor uw behoeften vinden, of u nu een beginner of een ervaren fietser bent. Kom langs bij één van onze winkels voor een proefrit!

Cube e-bike leasen leasen via werkgever

Bij Bikecenter kunt u een Cube e-bike leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een Cube elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.