Damesfietsen

Op zoek naar een damesfiets? Bij Bike Center hebben we een groot assortiment in de trendy damesfietsen van dit moment. Fietsen voor zowel een sportieve tocht als fietsen voor dagelijkse tochten naar werk of school. Kies jouw favoriete fiets uit een van de bekende merken zoals Cube, Koga en TREK.

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Damesfietsen bij BikeCenter

Nieuwe damesfiets kopen? Dan bent u bij BikeCenter aan het goede adres! Wij hebben een groot assortiment aan de nieuwste trendy damesfietsen van het moment. Fietsen voor zowel een sportieve tocht als fietsen voor dagelijkse tochten naar werk of school. Ons aanbod aan damesfietsen bestaat uit een aantal bekende, hoogwaardige merken: Cortina, Cube, Koga, Trek en Victoria.

Voor de stad

Voor het woon-werkverkeer binnen de stad hebben wij een groot aantal nette, betrouwbare stadsfietsen. Deze zijn voorzien van versnellingen, goede materialen, een nette afwerking en snufjes voor extra comfort. Damesfietsen komen in allerlei soorten en maten: van groot tot klein, van goedkoop tot duur. Een van onze favoriete merken is Trek, die naast veel herenfietsen, een ruim assortiment aan damesfietsen heeft. Daarnaast hebben wij ook veel meisjesfietsen, vooral u samen met uw dochter op pad wilt.

Voor het avontuur

Behalve stadsfietsen, hebben wij ook veel fietsen die gemaakt zijn voor avontuur, of voor forenzen. Voor de forens die van elke dag met de trein naar het werk moet, hebben wij Brompton vouwfietsen: ideaal voor vervoer tussen het station en werkplek. Voor de echte avonturiers hebben wij een ruim assortiment sportieve fietsen: van racefiets tot mountainbike. Neem deze prachtige toerfiets van Cube bijvoorbeeld, ideaal voor de lange afstand.

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij BikeCenter kunt u een elektrische fiets leasen. BikeCenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.