Spurcycle

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Spurcycle Bell kopen?

Eén van de nieuwste en hipste uitvindingen binnen de fietswereld is de Spurcycle Bell. Naast het stijlvolle uiterlijk, zorgt deze bel ervoor dat jij veiliger van A naar B komt.

Drie redenen waarom u deze bel aan moet schaffen!

Hieronder worden drie redenen beschreven waarom u de bel moet aanschaffen. Naast een strak design heeft deze bel nog veel meer te bieden!

spurcycle bel zwart
spurcycle bel op racefiets

Geweldig geluid!

Deze bel ziet er niet alleen veel hipper uit dan een reguliere en saaie fietsbel. De Spurcycle Bell is zo ontworpen dat de geluidskwaliteit super hoog is en je er zeker van bent dat je goed te horen bent. De bel maakt maarliefst 3x langer geluid dan andere bellen. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn bij het fietsen op hoge snelheid. Zo ben je al van ver weg aan te horen komen. Veiligheid en gemak!

Strak design

De bel is verkrijgbaar in drie bijzondere varianten. Hij is verkrijgbaar in het matgeborsteld grijs en zwart met een gouden detail en een rood detail. Hierdoor is de bel een fraaie toevoeging bij je koersfiets bijvoorbeeld. Of wat dacht je van op je speed pedelec?

spurcycle bel raw
spurcycle bell black Chris King LTD
spurcycle bell black

De Spurcycle Bell past op iedere fiets

Het bevestigingssysteem is zeer aanpasbaar waardoor die op elk stuur gevestigd kan worden. Het bevestigingssysteem is in dezelfde kleuren als de bel verkrijgbaar, hierdoor past dit prachtig bij het algehele design. Dus voor op elke racefiets, mountainbike, elektrische fiets of speed pedelec is de Spurcycle Bell een top toevoeging!

Technische details Spurcycle Bell

  • Materiaal: messing en roestvrij staal
  • Afwerking: ruwe of zwarte DCL
  • Afmeting: 30 mm bij 22,5 mm
  • Gewicht: 45 gram
  • Installeren: 2,5 mm e hex gereedschap vereist

Spurcycle Bell Craft from Spurcycle on Vimeo.

Vragen over de Spurcycle Bell?

Heeft u vragen over de Spurcycle Bell of over een ander product, dan kunt u altijd vragen stellen aan onze klantendienst. Stuur een mail naar heist@bikecenter.be of bel naar +32 (15) 230 225. Ook kunt u langskomen bij één van onze winkels in Lier en Heist–op–den–Berg.