Blog

 1. Winteronderhoud van uw fiets

  Al hoewel het de afgelopen dagen nog altijd voelt als zomer komen de kortere en koude dagen er toch echt aan. Kortom, de winter staat voor de deur. Dit zorgt er ook voor dat uw fiets wat extra aandacht verdient en dat u daarmee de winterperiode ook zo goed mogelijk doorkomt. Wij geven u een stappenplan om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de winter.

  Winteronderhoud fiets

  Lees meer »
 2. Het (elektrische) mountainbike seizoen is weer begonnen!

  De bossen en grasvelden worden weer lekker nat en zompig, de regenachtige dagen zijn na een kurkdroge zomer weer teruggekeerd en dus is het weer tijd voor een heerlijk mountainbike seizoen! Maar de zwaardere weersomstandigheden hebben ook een keerzijde voor de wellicht iets minder fitte mountainbiker, het fietsen wordt hierdoor ook een stuk pittiger!

  Elektrische mountainbike

  Lees meer »
 3. De beste e-bikes van 2018

  Er zijn tegenwoordig veel e-bikes op de markt. Om u te helpen bij uw zoektocht hebben wij de beste e-bikes van 2018 op een rijtje gezet.

  Trek Ultimate Comfort

  Lees meer »
 4. Fietsroutes rondom Lier

  Fietsroutes rondom Lier

  Het natuurgebied rondom Lier is heel mooi en u kunt er heerlijk fietsen. We hebben daarom voor u een fietsroute en een aantal bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 5. Fietsroutes rondom Heist–op–den-Berg

  Kerk Heist-op-den-Berg

  Om het dorp Heist–op–den-Berg liggen hele mooie natuurgebieden waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. Wij hebben voor u een fietsroute en verschillende bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

  Bezienswaardigheden Heist–op–den–Berg

  Heist–op–den–Berg heeft mooie bezienswaardigheden, zoals het kerkplein en Bergbos. Op het kerkplein ziet u onder andere de Sint Lambertuskerk en de voormalige dekenij en in het Bergbos staat de watertoren. U kunt de watertoren beklimmen met de trap of met de lift en als u eenmaal bovenop staat heeft u heel mooi uitzicht over het dorp.
  Bij goed weer kan je zelfs het Atomium, de Antwerpse O.L.V. kathedraal en de Beringse mijnterrils zien. 

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.