Blog

 1. Fietslease-plan voor medewerkers van de Vlaamse Overheid

  Ben jij medewerker van de Vlaamse Overheid? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!  

  Tot en met 20 december 2022 heb je namelijk de mogelijkheid tot het leasen van een fiets via jouw werkgever in samenwerking met KBC Fietsleasing.  

  Lees meer »
 2. Dé e-bike batterij gids

  De e-bikes in ons aanbod zijn bijna allemaal uitgerust met accu’s van Bosch. De batterijen van Bosch zijn een efficiënte energiebron met een groot uithoudingsvermogen. Bovendien zijn ze de modernste eBike-accu’s die momenteel verkrijgbaar zijn op de markt. Een enorme actieradius, lange levensduur en een gering gewicht worden samengebracht in een ergonomisch design met bedieningsgemak.  

  In deze

  Lees meer »
 3. Maak je e-bike of speed pedelec klaar voor de winter

  Speed Pedelec winterklaar

  Dankzij het heerlijke fietsweer afgelopen zomer, konden we volop kilometers maken met de e-bike of speed pedelec. Het onderhoud van een elektrische fiets is toch wat complexer dan dat van een gewone fiets. Maak daarom je fiets klaar voor de winter om de levensduur van je fiets te maar verlengen.

  Het onderhoud van een elektrische fiets is in vele opzichten gelijk aan het onderhoud van een gewone stadsfiets of een sportfiets. Je kan daarom al beginnen met het gewone onderhoud dat je ook hebt bij een gewone fiets. Hierbij denken we dan concreet aan het onderhoud van de banden, de ketting en de tandwielen. Deze hebben allicht allemaal wel wat slijtage gehad deze zomer.

  Lees meer »
 4. 5 manieren om veilig terug naar school te gaan

  De vakantie zit er weer bijna op en de eerste schoolspullen worden gekocht. Denk hierbij dan ook zeker aan de veiligheid van je kids en jezelf op weg van en naar school! 

  Omdat je uiteraard niet altijd alleen op de weg vertoefd, is het super belangrijk om vlot en veilig aanwezig te zijn in het verkeer.

  Wij geven alvast graag 5 manieren mee om veilig naar school te gaan. 

  E-bakfietsen

  Meer en meer zien we in het straatbeeld elektrische bakfietsen verschijnen. Naast het gegeven dat ze een handig alternatief zijn voor de wagen, is het ook nog eens een leuke manier om je kinderen vlot naar school

  Lees meer »
 5. Een elektrische step kopen: waar moet u op letten?

  Elektrische step

  Elektrische steps stijgen in populariteit, en dit is niet zonder reden. De elektrische steps zijn namelijk snel, handig, milieuvriendelijk en makkelijk om op te bergen. Gebruik de elektrische step om naar uw werk te gaan of gebruik de e-step voor recreatieve doeleinden. Waar u de step ook voor aanschaft, u gaat er zeker plezier mee beleven. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten elektrische steps, waardoor het lastig kan zijn om een e-step te kiezen. Wij begrijpen dat het hierdoor best lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom bespreken wij graag in deze blog waar u op moet letten bij het aanschaffen van een elektrische step. Lees gauw verder!

  De batterij van de elektrische step

  Wanneer u een e-step uitzoekt is het belangrijk om naar de capaciteit van de

  Lees meer »