Spiegels fiets

Spiegels voor fiets KOPEN?

Bent u op zoek naar een stevige spiegels voor uw fiets of e-bike? Dan zit u natuurlijk gebakken bij Bike Center, specialist in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw tweewieler zo goed mogelijk te onderhouden: van ringsloten tot bellen, en van kettingen tot kettingbladen en cranks. Ook vindt u een tweetal oerdegelijkespiegels in ons assortiment. Wanneer u een eindje gaat fietsen is het wel zo prettig om veilig op pad te gaan. 

SPIEGELS BIJ BIKE CENTER

In ons assortiment vindt u een aantal types spiegels: enkele voor volwassenen en enkele voor kinderen. Het zijn allemaal producten van topkwaliteit die wij ook zelf zouden gebruiken – zo betrouwbaar en budgetvriendelijk zijn ze. De spiegels voor volwassenen in onze webshop zijn neutraler. Het zijn degelijke spiegels die op nagenoeg iedere fiets passen – ook op e-bikes. Heeft u vragen over spiegels? Of over andere fietsen of fietsonderdelen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, zij staan u graag te woord!

FIETS OF E-BIKE LEASEN VIA WERKGEVER OF PARTICULIERE FIETSLENING?

Niet op zoek naar een spiegel, maar naar tweewieler om te leasen? Via Bike Center kunt u een (elektrische) fiets leasen. Bike Center is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een fiets of e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een fiets of e-bike op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.