Elektrische mountainbike

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Elektrische Mountainbike kopen?

Elektrische mountainbikes zijn de perfecte manier om de natuur te verkennen. Met een extra duwtje in de rug kunt u gemakkelijk heuvels beklimmen die anders onmogelijk te berijden zouden zijn. Dit is perfect voor wie graag door de bergen of door het bos rijdt, maar zich niet steeds zorgen wil maken over het klimmen.

E-bike mountainbikes: keuze uit meerdere modellen

Zoals bij iedere elektrische fiets, kan er ook bij E-MTB's gekozen worden tussen verschillende modellen. U kunt een model kiezen dat aan uw behoeften voldoet, op basis van de afstand die u wilt afleggen en hoe snel u wilt gaan. Er zijn ook fietsen beschikbaar voor degenen die meer van een uitdaging houden; deze fietsen hebben een hoger vermogen en kunnen snelheden tot 25 kilometer per uur bereiken.

Voor wie gewoon een rustig ritje wil maken, kunt u ook eens kijken naar sportieve elektrische fietsen uit 2022.

Het verschil tussen Speed pedelecs en E-bike mountainbikes

Er zit een verschil tussen Speed Pedelecs en e-mountainbikes. Het grootste verschil zit in de maximale snelheid van ondersteuning. Bij een  Speed pedelec kan een maximale trapondersteuning tot 45 km/u gehaald worden en met een gewone e-bike kan men een maximale trapondersteuning krijgen tot 25 km/h.