Elektrische bakfiets

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Elektrische bakfiets kopen bij een fietsspecialist

Moet u snel en veilig van punt A naar punt B? Heeft u kinderen of een hond die u mee moet nemen? Dan is een elektrische bakfiets de perfecte oplossing voor u! Bike Center heeft een ruim assortiment elektrische bakfietsen van de meest populaire merken, zoals Urban Arrow en Carqon. We hebben elektrische bakfietsen in verschillende prijsklassen, dus er is er zeker een die aan uw wensen voldoet.

Voordelen van een elektrische bakfiets

Een reguliere bakfiets kan wat zwaar zijn wanneer u bijvoorbeeld meerdere kinderen vervoert. Een elektrische bakfiets daarentegen, heeft trapondersteuning en is daardoor ook erg populair. U heeft minder kracht nodig, u bent sneller en u bent daarnaast ook milieubewust! Naast de bakfietsen, bieden wij ook diverse accessoires aan, zoals spiegels en fietsbellen om nog veiliger door het verkeer te fietsen. En laten we het belangrijkste voordeel niet vergeten: het is heel leuk!

De beste elektrische bakfiets vindt u bij Bike Center

Bij Bike Center vindt u een ruim assortiment aan e-bike bakfietsen van de beste merken. Wilt u graag advies bij het uitkiezen van uw de beste elektrische bakfiets? Maak online een afspraak of kom langs in een van onze twee winkels!