Koga fietsen

Koga fietsen

De Nederlandse fietsproducent Koga wordt in 1974 opgericht door Andries Gaastra. De naam Koga ontstaat door de eerste twee letters van zijn achternaam samen te voegen met die van zijn vrouw, Marion Kowallik. Het hoofdkantoor van Koga zit gevestigd in het noorden van het land, in Heereveen. Tot 2010 ging Koga door het leven als Koga-Miyata, vanwege de samenwerking met de Japanse framebouwer Miyata. Het merk staat garant voor de hoogste kwaliteit en ontwerpt haar fietsen onder het motto ‘less is more’. De meeste onderdelen zijn verwerkt in het frame of in andere onderdelen, waardoor Koga fietsen er altijd gelikt en strak uitzien.

Ons assortiment

Bij BikeCenter hebben wij een aantal Koga fietsen in het assortiment zitten; het zijn écht pareltjes. Zo hebben wij onder andere twee sportfietsen in de aanbieding, eentje voor dames, en eentje voor heren. Deze fietsen zijn allebei erg licht, voorzien van een 12 millimeter steekas en sterke, snelle Continental banden. Daarnaast hebben we ook reguliere fietsen in de verkoop: Koga herenfietsen en Koga damesfietsen. Deze modellen zijn vaak voorzien van stijlvolle vernuftigheden, zoals Feathershock, integrale kabelverwerking en gladde lasnaden. In totaal hebben wij vijf damesmodellen en vier herenmodellen beschikbaar: voor ieder wat wils dus.

Fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Koga maakt ook uitstekende elektische fietsen. Bij BikeCenter kunt u Koge fietsen leasen. BikeCenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een fiets gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease-pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.