Aandrijving

Producten 1-24 van 156

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 156

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle producten voor de aandrijving van uw fiets?

Bent u op zoek naar onderdelen voor de aandrijving van uw fiets? Bij Bike Center bent u aan het juiste adres! Wij hebben verschillende onderdelen, denk hierbij aan derailleurs, verstellers, trapassen, lagers, kettingen, kettingbladen, cranks en cassettes.

Derailleurs en verstellers

Derailleurs en fietsverstellers zij onderdeel van de fietsketting. Door de versnelling te verzetten verschuift er een tandwiel waardoor u zwaarder of lichter gaat fietsen. Een derailleur kan voor- of achterop de fiets zitten. Wij hebben derailleurs en verstellers in ons assortiment van de merken Campagnolo, Shimano en Sram.

Trapas en lagers

De trapas en lagers zorgen ervoor dat het pedaal stevig vastzit. Mocht die een beetje kraken tijdens het fietsen of zit de pedaal niet meer stevig vast, dan is het noodzaak om die te vervangen. Wij hebben een groot assortiment met diverse lagers en trapassen.

Kettingen en casettes

Wij hebben verschillende soorten kettingen in ons assortiment van de merken KMC, Shimano en Sram. Hieronder geven we een paar tips bij het aanschaffen van een nieuwe ketting en casettes. Kettingen en casettes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een casette is simpel gezegd een verzamelnaam van alle kettingwielen. Als u een ketting koopt, staat erbij dat het een 10- of 11 speed fietsketting is. Een 10 speed fietsketting houdt in dat de casette 10 kettingwielen heeft. Het is dus heel belangrijk om de juiste casette te kopen bij een fietsketting. Dus als u een 10 speed ketting koopt, moest u er ook een 10 speed casette bij kopen. Daarbij is het belangrijk dat de fietsketting en casette van hetzelfde merk zijn.

Kettingbladen en Cranks

Kettingbladen en cranks zijn belangrijk voor de gehele aandrijving van de fiets. De crank is een aandrijflijn tussen de pedalen en kettingbladen. Door de kettingbladen bewegen de cranks waardoor u met de trappers kunt fietsen.

Derailleurwieltjes

Ook de derailleurwieltjes van de derailleur moeten vervangen worden. Om u hierbij te helpen hebben wij verschillende derailleurwieltjes in ons assortiment van de merken BBB, Brompton, Campagnolo, Shimano en Sram.

Hulp nodig bij de onderdelen van uw aandrijving?

Heeft u hulp nodig bij het vervangen van de onderdelen van uw aandrijving? Kom dan gerust langs bij één van onze werkplaatsen in Lier en Heist-op-den-Berg! Maak wel van te voren een afspraak zodat wij genoeg tijd in kunnen plannen voor uw fiets. U kunt contact opnemen voor een afspraak via heist@bikecenter.be of bel naar +32 (15) 230 225.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.