Accessoires fiets

Op zoek naar accessoires voor uw fiets? Wij hebben een groot assortiment in accessoires, zo is er voor iedereen wel iets te vinden. Zo hebben we leuke accessoires voor kinderfietsen, zoals bloemenslingers en fietsmandjes. Ook voor de alledaages accessoires, zoals fietsbellen en -sloten kunt u bij Bike Center terecht. 

Producten 1-24 van 871

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fietsaccessoires voor elke fiets

Wilt u uw fiets opfleuren of bent u op zoek naar alledaagse accessoires voor uw fiets? Door ons grote assortiment aan accessoires is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden. We bieden onder andere accessoires van de merken 4-Act, Brompton, Bosch, Cube en nog veel meer. Om u een beetje wegwijs te maken door alle accessoires, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet.

Welke accessoires vindt u bij Bike Center?

We hebben een breed assortiment aan accessoires voor fietsen en e-bikes. Hieronder ziet u een korte greep van onze producten:

  • Fietstassen en fietsmanden
  • Gereedschap
  • Kindervervoer
  • Fietspedalen

Accessoires voor kinderfietsen

Voor kinderen hebben we leuke accessoires om meer rijplezier te creëren. Denk hierbij aan vrolijke fietsmandjes, bloemenslingers, kralensets, fleurige bellen en toeters. Voor kinderen die nog niet zo goed kunnen fietsen hebben we ook zijwieltjes.

Elektronica tijdens het fietsen

Fietscomputers worden steeds beter en innovatiever. Hierop ziet u tegenwoordig niet alleen een kaart, maar er wordt ook bijgehouden hoe hard u gaat, wat uw hartslag is en hoeveel calorieën u verbrandt. Voor deze fietscomputers hebben wij houders die aan de fiets gemonteerd kunnen worden. Mocht u geen GPS hebben dan kunt altijd uw mobiel gebruiken.

Vergeet de alledaagse accessoires niet!

Iedereen kent deze accessoires wel en zonder dat we het door hebben zijn ze heel belangrijk. Denk hierbij aan snelbinders, fietsbellen, fietssloten en fietspompen. Al deze artikelen worden op dagelijkse basis gebruikt. Klik hier en zie ons gehele assortiment aan alledaagse accessoires.  

Kom langs bij onze winkels!

Mocht u nog hulp nodig hebben bij het uitzoeken van geschikte accessoires? Kom dan langs bij onze winkels in Lier en Heist – op – den – Berg. Hier staan onze experts paraat om u te helpen bij de zoektocht naar accessoires. Ook kunt u gebruik maken van ons handige filter systeem. Hierin kunt u aangeven wat u belangrijk vindt, waardoor wij de selectie aan accessoires kunnen verkleinen.