Orbea fietsen

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fietsen van Orbea

In Nederland is het merk wellicht iets minder bekend dan Trek of Riese und Müller, maar fietsen van het Spaanse merk Orbea zijn wereldwijd een begrip. De fietsproducent – begonnen door de broertjes Orbea - begon in de negentiende eeuw als wapenproducent, maar maakte na de Eerste Wereldoorlog de switch naar fietsen. Het merk werd opgericht in het noorden van Spanje, in Baskenland. In de twintigste eeuw ontwikkelde het merk zich als autoriteit op het gebied van racefietsen, en later mountainbikes. Vandaag de dag is Orbea nog altijd de materiaalleverancier van Baskische wielerploeg Euskatel-Euskadi.

Orbea fietsen

Vanwege de affiniteit met de wielersport, bestaat ons assortiment aan Orbea fietsen voor zijn totaliteit uit racefietsen en mountainbikes. Eén van de voordelen van Orbea’s sportieve fietsen, is dat er meerdere prijsklassen en gradaties qua professionaliteit zijn: of u nu een beginner of ervaren wielrenner bent, met een sportieve fiets van Orbea zit u gebakken. Orbea sportfietsen zijn allen voorzien van een derailleursversnelling en van hoogwaardige Shimano technologie. Daarnaast zijn zowel de wielrenfietsen als de mountainbikes gemaakt van aluminium, waardoor deze stevig doch licht zijn.

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Orbea heeft ook een selectie aan elektrische fietsen. Bij BikeCenter kunt u een elektrische fiets leasen. BikeCenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.