Wielen & Naven

Producten 1-24 van 32

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Alle producten voor u wielen en naven!

Bent u op zoek naar nieuwe wielen en naven voor uw fiets? Bij Bike Center vindt u een groot assortiment aan naven, wielen, velgen en nog veel meer! Deze producten zijn van de bekende merken BBB, Shimano, Puky, DT swiss en andere merken.

Naven voor iedere fiets

Naven zijn een belangrijk onderdeel van het fietswiel. De naaf zit in het binnenste gedeelte van het wiel en verbind de spaken met de velgen. Vaak heeft een naaf kogellagers die om de as heen draaien. Aan de voorkant worden vaak simpele naven gebruikt en bij het achterwiel worden naven gebruikt met één of meer tandwielen, voor de remmen. Remsystemen en versnellingen worden ook verwerkt in de naaf. Het is dus belangrijk dat de wielnaven van goede kwaliteit zijn, zodat u veel rijplezier heeft met uw fiets.

Verschillende soorten wielen

Bij ons kunt u wielen vinden voor verschillende fietsen, zoals

  • Stadsfietsen
  • Kinderfietsen
  • Racefietsen
  • Mountainbikes

Voor stadsfietsen en kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes hebben wij wielen van de merken Noname, Puky, Fulcrum en Juncker in ons assortiment.

Hulp nodig bij het vervangen van de wielen en naven?

Heeft u hulp nodig bij het vervangen van de wielen en naven? Kom dan langs bij onze werkplaatsen die gevestigd zijn in Lier en Heist–op–den–Berg. Wij kunnen elke fiets maken, maar maak wel van te voren een afspraak, zodat wij genoeg tijd in kunnen plannen voor uw stalen ros. Ook is het belangrijk om uw fiets regelmatig te laten controleren. Benieuwd welke service mogelijkheden wij aanbieden? Bekijk dan onze servicepagina.

Contact Heist–op–den–Berg

Bellen: 015 230 225

Mail: heist@bikecenter.be

Contact lier

Bellen: 03/480.46.40

Mail: lier@bikecenter.be

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die stellen aan onze klantendienst. Deze is te bereiken via de nummers en e-mail adressen die hierboven benoemd worden.