Elektrische hybride fiets

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Elektrische hybride fiets kopen?

Als u op zoek bent naar een elektrische hybride fiets, dan bent u bij Bike Center aan het juiste adres. Bikecenter.be is dé online fietsenwinkel met een ruim aanbod in fietsen, kledij, onderdelen en accessoires. De collectie van elektrische hybride fietsen is hierboven weergeven. De fietsen zijn razend populair en worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Elektrische hybride fiets: sportief en licht

De elektrische hybride fiets wordt veelal gebruikt door mensen die graag veel fietsen in hun vrije tijd. Door de elektrische trapondersteuning is het gemakkelijk om lange afstanden af te leggen en te bewegen door het verkeer. De elektrische hybride fiets is geschikt voor sportieve ritten, maar ook voor het woon-werkverkeer en geeft nét dat extra duwtje in de rug waardoor u moeiteloos vooruitgaat. Ondanks het feit dat de elektrische hybride fietsen erg sportief zijn, bieden de fietsen een vrij comfortabele zithouding. De elektrische hybride fietsen zijn daarbij vaak voorzien van een lichter frame waardoor u gemakkelijk op snelheid komt. Liever een andere elektrische fiets zoals een elektrische stadsfiets, een elektrische vouwfiets of een elektrische mountainbike? Bekijk dan hier het gehele assortiment elektrische fietsen. Door de vele keuzes uit bijvoorbeeld het aantal versnellingen, het design en motortypes, hebben wij voor iedereen wel een geschikte fiets. Tip: bij Bike Center kunt u ook een elektrische fiets leasen. Heeft u een fiets gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak

Bestel nu uw elektrische hybride fiets via onze website

Twijfelt u nog over uw keuze of heeft u nog nooit op een elektrische hybride fiets gereden? Kom dan langs in één van onze winkels in Lier of Heist-op-den-Berg, zodat u zelf kunt ervaren welke fiets het beste bij u past. Ook is het mogelijk om uw vragen te stellen aan onze klantendienst. Onze klantendienst helpt u graag bij het vinden van een passende fiets en is bereikbaar via heist@bikecenter.be of via het nummer +32(15)230225.