KBC Fietsleasing

KBC Fietsleasing

Een ruim gamma aan fietsen

Fietsleasing is enorm populair. Het biedt de mogelijkheid om zonder een directe grote uitgave een nieuwe e-bike aan te schaffen. Met fietsleasing heeft u de keuze uit een ruim gamma aan fietsen, waaronder vouwfietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en speed-pedelec fietsen.

Hoe werkt KBC fietsleasing? 

Bij veel organisaties staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda en dit zie je onder andere terug in de toenemende mogelijkheden voor fietsleasing. Biedt uw werkgever al fietsleasing aan? Dan kun je gebruik maken van de fietsleasing van KBC. Bikecenter is een kbc fietslease dealer.

De voordelen van een KBC lease fiets

  • Uw fiets is altijd in perfecte staat, volledig verzekerd voor schade en diefstal
  • 24/7 bijstand bij plotse immobilisatie van de fiets
  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Ruime keuze aan topmerken en fietsaccessoires

Is het contract afgelopen? Dan kunt u de fiets inleveren of kies ervoor om de fiets over te kopen tegen de marktwaarde.

Kom langs in onze winkel

Benieuwd naar de KBC fietslease mogelijkheden voor u, wilt u meer informatie over leasing of een proefrit maken? Kom langs in onze winkel in Heist-op-den-Berg of Lier en wij helpen u graag. Bent u particulier? Dan is fietsleasing geen optie. Een 'fietslening' is waarschijnlijk voor u dé oplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor u als particulier voor het kopen van een fiets op afbetaling.

Maak een fietslease afspraak