Brompton fietsen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Fietsen van Brompton

Brompton is een vooraanstaand merk op het gebied van vouwfietsen. Het eerste ontwerp van de Brompton stamt uit 1975, bedacht door de Brit Andrew Ritchie. De inspiratie voor het ontwerp kreeg Ritchie van een oud Engels fietsenmerk, Bickerton. In 1981 gaat de productie van de eerste modellen in kleine getale van start, waarna de eerste fabriek in 1988 in de Britse plaats Brentford wordt gerealiseerd. Brompton vouwfietsen zijn van zeer hoge kwaliteit en ideaal voor stadsverkeer. Zo zijn ze met een beetje oefening in slechts 20 seconden op- en uitvouwbaar.

Ons assortiment

Bij BikeCenter hebben wij een mooie voorraad aan Brompton vouwfietsen. Elke Brompton fiets is gemaakt van staal en voorzien van zes versnellingen en een naafdynamo. De verschillen tussen Brompton-modellen zitten in het stuur, er zijn namelijk vier types, allen bedoeld voor ander gebruik. Allereerst, het M-stuur is een klassiek stuur met een goede zit. Het H-stuur lijkt hierop, maar deze focust echt op een goede houding van de fietser. Daarnaast is er nog het S-stuur, welke bedoeld is voor de sportievelingen onder ons. En als laatst, is er het P-stuur. Dit stuur kan op meerdere plekken worden vastgehouden, waardoor u kunt kiezen hoe u wilt fietsen.

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Brompton heeft ook een selectie aan elektrische fietsen. Bij Bikecenter kunt u een elektrische fiets leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.