Snelbinders

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Snelbinders kopen?

Bent u op zoek naar een stevige snelbinders voor uw fiets of e-bike? Dan zit u natuurlijk gebakken bij Bike Center, specialist in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw tweewieler zo goed mogelijk te onderhouden: van ringsloten tot bellen, en van kettingen tot kettingbladen en cranks. Ook vindt u een tweetal oerdegelijke snelbinders in ons assortiment. Wanneer u een eindje gaat fietsen is het wel zo prettig om spullen mee te kunnen nemen – of het nu een tas is of een fles water is. Dit kan natuurlijk middels een rugzak, maar als het een warme zomerdag is dan werkt een rugzak verstikkend. Snelbinders zijn dan de ideale oplossing!

Snelbinders bij Bike Center

In ons assortiment vindt u een aantal types snelbinders: enkele voor volwassenen en enkele voor kinderen. Het zijn allemaal producten van topkwaliteit die wij ook zelf zouden gebruiken – zo betrouwbaar en budgetvriendelijk zijn ze. De snelbinders voor kinderfietsen zijn van Cordo: het zijn kleurrijke, elastische snelbinders die lekker opvallen. De snelbinders voor volwassenen in onze webshop zijn neutraler. Het zijn degelijke zwarte snelbinders van BBB die op nagenoeg iedere fiets passen – ook op e-bikes. Heeft u vragen over snelbinders? Of over andere fietsen of fietsonderdelen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, zij staan u graag te woord!

Fiets of e-bike leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Niet op zoek naar een snelbinders, maar naar tweewieler om te leasen? Via Bike Center kunt u een (elektrische) fiets leasen. Bike Center is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een fiets of e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een fiets of e-bike op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.