Sporthorloges

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De beste sporthorloges kopen?

Als u op zoek bent naar de beste sporthorloges dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Bike Center vindt u verschillende exemplaren van diverse merken met ieder zijn eigen kwaliteiten. Of u nu op zoek bent naar een sporthorloge met een hartslagmeter, een sporthorloge met GPS of een sporthorloge met een activity tracker, bij Bike Center hebben we het allemaal!

Sporthorloges tijdens het fietsen

Sporthorloges zijn razend populair onder de fanatieke sporters en dat is niet zonder reden. De horloges zijn namelijk gemakkelijk te gebruiken en beschikken over een tal van functies. Sommige sporthorloges houden niet alleen uw trainingsgegevens bij, maar ook uw hartritme, verbrande calorieën, slaapkwaliteit en meer! Ideaal dus om uw trainingen en fysieke gesteldheid te monitoren. Hoewel veel hardlopers een sporthorloge aanschaffen, zijn er ook steeds meer fietsers die de voordelen van een sporthorloge inzien. Fietst u regelmatig? Kies dan voor horloge met een gps-sensor die uw fietsafstand meet en bijhoudt hoe hard u fietst. Op deze manier kunt u het meeste uit uw favoriete sport halen. Bent u echter een fanatieke sporter? Kies dan voor een sporthorloge dat ook beschikt over een hartslagmeter. Met een geïntegreerde hartslagmeter kunt u meer informatie over uw conditie inzien. De gegevens die tijdens en na het sporten zichtbaar zijn geven namelijk inzicht in uw prestaties en hoe hard uw hart moet werken tijdens de inspanning. Probeer bij het aanschaffen van een sporthorloge in ieder geval rekening te houden met uw trainingsstijl. Op het moment dat u veel fietst heeft u wellicht meer baat bij een sporthorloge met meerdere functies.

Eenvoudig uw sporthorloge online bestellen

Bent u online op zoek naar een sporthorloge, maar wilt u het sporthorloge eerst even zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Lier of Heist-op-den-Berg. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantendienst via heist@bikecenter.be of via het nummer +32 (15)230.225. Onze specialisten staan de hele dag voor u klaar om u te adviseren en te helpen met al uw vragen.