Urban Arrow elektrische fietsen

Op zoek naar een elektrische Urban Arrow bakfiets?

Met de robuuste en stijlvolle bakfietsen van Urban Arrow beweegt u zich in stijl van de ene naar de andere locatie. Dit Nederlandse merk verovert sinds 2010 de bakfietsenmarkt en heeft al diverse internationale prijzen binnengesleept. Door het gebruik van een elektrische aandrijving wordt fietsen een eitje en komt u nooit meer bezweet aan op uw locatie. Het assortiment bestaat uit een drietal segmenten:

 • Bakfietsen voor gezinnen
 • Bakfietsen voor het vervoeren van goederen
 • Kleinere bakfietsen voor in de stad

Bij de ontwikkeling is gebruikt gemaakt van de nieuwste technologie, de modernste materialen en is, niet geheel onbelangrijk, veel aandacht besteed aan de uitstraling. Dit alles bij elkaar maakt de Urban Arrow bakfiets een van de beste op de markt en een gezond alternatief voor de scooter of auto. 

Urban Arrow Shorty
Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family: bakfiets voor het hele gezin

Veilig de kinderen naar school brengen doet u met de Urban Arrow Family. Deze bakfiets is speciaal ontworpen voor het vervoeren van kinderen met daarbij grote aandacht voor veiligheid en comfort. Dit ziet u onder andere terug in de zitting voor de kinderen, welke zich lager in de bakfiets bevindt dan bij andere bakfietsen. De Urban Arrow Family bevat:

 • Een licht frame
 • Elektrische ondersteuning in 4 standen
 • Lager zwaartepunt voor een betere wegligging en evenwicht
 • Diverse beschikbare accessoires

Dankzij de elektrische ondersteuning vervoert u zelfs het maximale vervoersaantal van 4 kinderen met het simpelste gemak. Uw kinderen zitten droog en uit de wind met de regenhuif en ook aan de allerkleinsten is gedacht met een speciale Maxi-Cosi adapter. Kortom, met de Family laat u de auto vaker staan!

Goederen bezorgen met de fiets? Ontdek de Cargo!

Met de Urban Arrow Cargo bezorgt u goederen direct bij de klant voor de deur, zonder moeite voor het vinden van een parkeerplaats. Van lekker veel in een keer meenemen tot een kleine, gekoelde lading vervoeren: de Cargo transsportfiets is een geschikt alternatief voor de bestelbus door de verschillende beschikbare formaten. Het gewicht van alle kilo’s vracht verdwijnen zodra u op de fiets stapt dankzij de krachtige Bosch motor. Geen gezwoeg, de elektrische ondersteuning helpt u vooruit. Wilt u echt serieus grote ladingen vervoeren? Dan is de Urban Arrow Tender bakfiets misschien iets voor u.

Urban Arrow Cargo
Urban Arrow Tender

Ga voor de meest ideale fiets voor in de stad met de Urban Arrow Shorty

Verplaats u snel en wendbaar door de drukte van de stad met de stoere Urban Arrow Shorty. Met deze compacte en lichte bakfiets omzeilt u gemakkelijk vastlopend verkeer. De Shorty is:

 • Snel
 • Super stil
 • Wendbaar
 • Elektrische ondersteuning

Wilt u materiaal vervoeren? Geen probleem! Met een inhoud van 150 liter kunt u genoeg meenemen. En dat voor een bakfiets die nagenoeg net zo groot is als een gewone fiets. De Shorty is een serieuze concurrent van de scooter en ook nog eens milieuvriendelijk.

Urban Arrow e-bike leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een Urban Arrow elektrische fiets leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een Urban Arrow e-bike op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.