Riese muller elektrische fietsen

Producten 1-24 van 29

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Riese & Müller elektrische fiets kopen?

De elektrische fietsen van Riese & Müller staan bekend om de hoge kwaliteit en innovatieve technologieën waar de e-bikes mee zijn uitgerust. Het merk werkt constant aan nieuwe ontwikkelingen en innovaties om zo tot in detail doordachte e-bikes op de markt te brengen. Een elektrische fiets van Riese & Müller gaat gegarandeerd lang mee en is voorzien van een modern design waar u zeker mee gezien kan worden!

Uitstekende uitrusting met de Riese & Müller elektrische fiets

De beste eigenschappen voor het grootste rijplezier is wat ze bij Riese & Müller nastreven. Het Duitse merk staat bekend om het ingenieursschap van hun elektrische fiets. De elektrische fietsen van Riese & Müller zijn voorzien van een uitstekende uitrusting met de nieuwste technologie. 

Riese & Müller e-bike: meest moderne veiligheidstechnologie

Zo veilig mogelijk onderweg met de technologie van de Riese & Müller e-bike. Zo zijn de e-bikes voorzien van remlicht in het achterlicht zodat fietsers achter u op tijd gewaarschuwd worden wanneer u afremt. Het voorlicht is uitgerust met een dagrijlicht en de mogelijkheid voor grootlicht waarmee u andere weggebruikers kunt laten weten dat u ze tegemoet komt rijden.

De Riese & Müller elektrische fiets uitgerust met Bosch-motor

De eigen componenten maar ook die van externe leveranciers zijn niets minder dan betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief. En dus ook de Bosch-motor waar de Riese & Müller elektrische fietsen mee zijn uitgerust. Bosch levert de meest betrouwbare aandrijving op de markt aan en biedt krachtige trapondersteuning om moeiteloos uw bestemming te bereiken.

Achterlicht

Bosch motor

Betrouwbare Riese & Müller elektrische fietsaccu van Bosch

De stroom voor de-bikes van Riese & Müller wordt geleverd door de Bosch fietsaccu’s. Het is per model afhankelijk waar de accu geïnstalleerd wordt. Dit kunnen frameaccu’s of bagagedrageraccu’s zijn. De nieuwe Bosch PowerTube-accu’s worden volledig in het frame geïntegreerd. Een aantal e-bikes zijn uitgerust met de DualBattery Technology. Dit betekent het parallel gebruiken van twee accu’s, wat een gecombineerde piekcapaciteit van 1000 Wh oplevert. 

Accessoires voor uw Riese & Müller elektrische fiets

Breidt uw Riese & Müller e-bike uit met mooie accessoires. Zo vervoert u gemakkelijk diverse goederen met een fietstas of -mand. De kinderen naar school brengen op de elektrische fiets? Dat kan veilig en makkelijk met een passend kinderzitje. En uw nieuwe e-bike stalt u veilig met een sterk kettingslot.

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een e-bike leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.