Follow Me

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Op zoek naar de handige FollowMe fiets / tandemkoppeling?

De ideale manier om uw kind zelfstandig te leren fietsen is de FollowMe tandenkoppeling. Met de koppeling koppelt u uw fiets aan de kinderfiets van uw zoon of dochter. Gebruikt u de koppeling niet? Dan klapt u deze eenvoudig naar binnen zodat deze niet in de weg zit. Hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

  • Ouders die hun kinderen willen laten wennen aan het (drukke) verkeer zonder dat het kind direct helemaal los fietst. Met de FollowMe gaat dit op een veilige manier!
  • Wanneer u meerdere kinderen wilt vervoeren op uw fiets. De FollowMe is namelijk ruimtebesparend. Uw andere kind kan eventueel in een achter- of voorzitje.
  • Dol op langere fietsafstanden of tochten? Hiermee neemt u eenvoudig uw kind mee op een prachtige fietstocht. Ook aan te raden door de prachtige landschappen rondom Lier of Heist-op-den-Berg.

Uw bagagedrager is nog altijd vrij!

Heeft u nog een zoon of dochter dat op een kinderzitje plaats moet nemen? Deze is nog altijd vrij wanneer u gebruik maakt van de FollowMe koppeling. Zo kunt u eenvoudig met meerdere kinderen gezellig op pad. U plaatst eenvoudig dus nog een kinderzitje of fietstassen.

Snelle koppeling met de kinderfiets

Heeft u de FollowMe gemonteerd op uw fiets is het vervolgens super snel koppelen met de kinderfiets. U heeft hier geen gereedschap voor nodig of dergelijke. Supersnel kunt u op pad gaan met uw kind. Ook onderweg is de koppeling zo gemaakt.

Veiligheid en stabiliteit is van groot belang!

De FollowMe is op twee punten op wielhoogte bevestigd, dit zorgt voor stabiliteit. Hierdoor wiebelt het kinderfietsje niet en kunt u gerust op pad. Doordat de koppeling zo stabiel is, is het zeer comfortabel om met de FollowMe tandenkoppeling te fietsen. 

In maat verstelbaar

Wanneer u denkt dat de FollowMe koppeling maar voor een kortere periode te gebruiken is, heeft het mis. De   FollowMe koppeling is namelijk in hoogte verstelbaar. Zo kunnen kinderfietsen van 12 inch tot en met 20 inch  worden gekoppeld. Op deze manier is de koppeling voor meerdere formaten fietsjes toe te passen.

Past bijna op elke fiets

Twijfelt u of de FollowMe koppeling wel op uw fiets past? Deze past namelijk op bijna op elke fiets! Of het nu   gaat om een reguliere stadsfiets, e-bike of een sportieve fiets, de FollowMe tandemkoppeling is bijna altijd te  monteren. Wilt u het toch nog eens checken bij onze experts? Neem dan eens contact met ons op.

Technische details van de FollowMe

We sommen graag voor u op hoe de Follow Me in elkaar steekt:

  • Gewicht: 4 kilo
  • Maximale belasting: 45 kilo (inclusief kinderfiets)
  • Materiaal: Verchroomd staal
  • Kinderfietsen van 12 inch t/m 20 inch
  • De FollowMe is te bevestigen op 26 inch en 28 inch stads-, tour-, hybride-, racefietsen, ATB’s, en E-bikes met uitvalnaaf of vaste assen. Voldoet uw fiets hier niet aan? Er zijn adapters verkrijgbaar voor uitwendige naafversnellingen. De FollowMe wordt geleverd inclusief adapter voor de uitvalas. Eventuele andere adapters zijn ook bij ons verkrijgbaar.