Fietsdiefstalverzekering & Omnium

Uw fiets is meer dan een vervoermiddel. Hij is uw hobby, uw passie, uw leven. Dus springt u er voorzichtig mee om. Maar hoe zorgzaam u ook bent, er kan altijd iets fout gaan.

Daarom biedt Bike Center in samenwerking met ENRA of SAFEBIKE u 2 verschillende diefstalverzekeringen aan. De polis die uw fiets verzekert tegen diefstal en/of beschadiging. Of uw fiets nu nieuw is of een jonge tweedehands. Of u nu thuis bent of op de Tourmalet. Of u nu een tocht rijdt met de wielerclub of als eenzame Flandrien de wind trotseert. Dankzij de verzekering gaat u in alle gemoedsrust op weg. Zonder ingewikkeld papierwerk en zonder dure premie.

Diefstalverzekering en/of omnium SAFEBIKE (geldig voor elk type fiets)

De fietsverzekering van SAFEBIKE heeft een looptijd van 1 jaar. Daarna wordt de verzekering stilzwijgend verlengd.

3 FORMULES

  • Enkel diefstal
  • OMNIUM (schade aan uw fiets inclusief diefstal en fietsbijstand)
  • E-Bike garantie verlenging
 
Op www.safebike.be kan u verdere informatie terugvinden

Diefstalverzekering, omnium & pechverhelping ENRA

De fietsverzekering van ENRA heeft een looptijd van 1. Daarna wordt de verzekering stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van 1 jaar met een maximum van 5 jaar.

Plezierig extra is de hulpverlening bij pech.

Wordt u onverhoopt geconfronteerd met pech, dan zorgen wij ervoor dat u en uw (elektrische) fiets worden opgehaald en teruggebracht naar het vertrekpunt van de fietstocht. U ontvangt een hulpverleningspasje, met daarop alle noodzakelijke gegevens. De pechservice is geldig in België gedurende de hele looptijd van de verzekering.

De brochure van de (elektrische) fiets verzekering en de voorwaarden kunt u als PDF downloaden op http://www.enra.be/downloads

Op www.enra.be kan u verdere informatie terugvinden

In onze winkel staan wij u graag te woord over de verscheidene verzekeringsmogelijkheden.