Elektrische vouwfietsen

Elektrische vouwfiets kopen

Elektrische vouwfietsen worden steeds populairder en het is niet moeilijk te zien waarom. Ze bieden een geweldige combinatie van mobiliteit, snelheid en gemak.

E-bike vouwfiets kiezen

Bij het kiezen van een elektrische vouwfiets zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Het eerste is waarvoor u de fiets gaat gebruiken. Als u uw elektrische vouwfiets vooral gaat gebruiken voor woon-werkverkeer, dan wilt u er één die licht is en gemakkelijk op te vouwen is, zodat u neem hem mee in de trein of bus. Als u uw elektrische vouwfiets vooral voor recreatie gaat gebruiken, dan wilt u er misschien een die wat robuuster is en wat ruwer terrein aankan.

Houd ook rekening met de plek van de motor. De meeste elektrische vouwfietsen zijn voorzien van een middenmotor, maar enkele modellen worden geleverd met voorwielmotor.

Welke keuze u ook maakt, met de kwaliteit van onze merken zit er altijd een model voor u tussen zodat u voor uw behoefte de beste elektrische vouwfiets heeft.

Elektrische vouwfiets leasen

Bij Bikecenter kunt u een elektrische vouwfiets zakelijk leasen. Bikecenter is fietsleasedealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike vouwfiets gevonden die u via uw werkgever wilt leasen? Lees dan onze fietslease pagina en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een fietslening te bespreken.