Speed pedelec

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speed pedelec kopen?

Bent u op zoek naar een speed pedelec? Bij Bike Center bent u aan het juiste adres! We hebben speed pedelecs voor zowel mannen als vrouwen van het merk Riese & Müller in ons assortiment. De fietsen hebben een sportief uiterlijk en kunnen door de powertube accu’s een snelheid van 45 km per uur bereiken.  

Het verschil tussen elektrische fiets een en speed pedelec

De speed pedelec is een elektrische fiets die ondersteuning biedt, alleen stopt de ondersteuning niet bij 25 kilometer per uur. Bij een elektrische fiets stopt hier de ondersteuning, maar bij een speed pedelec is het mogelijk om een snelheid van 45 km per uur te bereiken. Om het fietsen veilig te houden zijn er maatregelen getroffen waardoor men een geel nummerplaat moest hebben, een helm moest dragen en er een spiegel op de fiets gevestigd moet zijn.

De speed pedelec, de ideale fiets voor woon- werkverkeer

De speed pedelec is een ideaal vervoersmiddel om mee naar uw werk te fietsen. Stel uw werk is net iets te ver om met de gewone fiets naartoe te fietsen, dan is een speed pedelec ideaal. Het is wel belangrijk dat u een oplader op uw werk heeft liggen, omdat na intensief gebruik de accu leeg kan zijn.

De speed pedelecs van Riese en Müller

De Riese & Müller Supercharger GT heeft twee power tube – accu’s waardoor de fiets een accucapaciteit heeft van 1000 Wh. Zo is het mogelijk om bij een fietstocht 2x zo hard te rijden. De andere fietsen die we van Riese & Müller in het assortiment hebben zijn:

  • Charger Touring
  • New Charger Nivinci HS
  • Cruiser Mixte Nivinci
  • Supercharger GX Rohloff HS

Bestel nu uw speed pedelec via onze website!

Bestel via onze website nu uw speed pedelec en die wordt gratis bij u thuis geleverd. Ook kunt u ervoor kiezen om uw fiets gratis af te halen in één van onze winkels. Onze winkels zijn gevestigd in Lier en Heist – op – den – Berg. In beide winkels hebben we een grote showroom, waar u ons gehele assortiment aan fietsen, accessoires, onderdelen en kledij kunt zien. In de winkel is ook een werkplaats gevestigd. Hier kunt u uw fiets laten herstellen. Als u nog vragen heeft, is het mogelijk om die te stellen aan onze klantendienst. De klantendienst is bereikbaar via heist@bikecenter.be of bel naar +32 (15)230.225.

Speed pedelec leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een speed pedelec leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een speed pedelec op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.