Cortina fietsen

Cortina fiets kopen bij de specialist

Een Cortina-fiets is de perfecte manier om je in stijl te verplaatsen. Deze fietsen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Belgische straatbeeld, en zijn sinds 2006 aan een opmars bezig. Ze maken fietsen van hoge kwaliteit met een trendy design, en dat is waarom zoveel mensen van ze houden! Of je nu jong of oud bent, iedereen kan genieten van een Cortina fiets. Bij Bike Center hebben we een ruim assortiment Cortina fietsen voor u om uit te kiezen.

Cortina mozzo

Opzoek naar een fiets die daadwerkelijk echt alles heeft? Dan is de Cortina Mozzo een goede aanrader. Deze razendsnelle stadsfiets heeft een sportieve look, maar is ook zeer comfortabel om te rijden. De Cortina Mozzo is uitgerust met een snelle en betrouwbare Shimano Nexus naafversnelling en krachtige V-brakes. Hierdoor kun gemakkelijk schakelen en daarbij het gewenste fietstempo aanhouden.

Cortina U1

De Cortina U1 is de ideale stadsfiets voor jong en oud. Deze fiets heeft iets weg van een transportfiets, maar heeft geen voordrager. De Cortina U1 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende versnellingen. Toch liever een transportfiets met voordragen? De Cortina U4 is dan perfect! Beschikbaar voor zowel heren als dames en in verschillende kleuren.