Jongensfietsen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Jongensfiets kopen?

Op zoek naar een jongensfiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben jongensfietsen in verschillende maten, dus u vindt zeker de perfecte fiets voor uw kind. Onze fietsen zijn gemaakt door enkele van de beste merken in de sector, zoals Bike Fun, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen die passen bij de persoonlijkheid van elk kind. Of uw kind nu net begint met fietsen of toe is aan een herenfiets voor volwassenen, wij hebben de perfecte fiets voor hem.

Stoere jongensfietsen

Jongens blijven jongens, ze worden blij van een stoere jongens fiets. Bij Bike Center hebben wij stoere jongensfietsen, bijvoorbeeld een mountainbike. Liever een fiets met zijwieltjes en opvallende kleuren? Ook dat zit in het assortiment. Maar ook de sportievere jongens zullen hier hun fiets vinden.

De juiste maat jongensfiets

Bij Bike Center hebben we jongensfietsen in verschillende maten. De kleinste maat begint bij 16 inch, die geschikt is voor kinderen van vier tot zes jaar. De grootste maat is 26 inch, deze is geschikt voor kinderen van tien tot veertien jaar. Bij het bepalen van de juiste maat jongensfiets, is het belangrijkste de lengte van uw zoon. Een jongensfiets van 26 inch is geschikt voor iemand tussen de 145 en 160 cm.

Jongensfiets voor opgroeiende jongens

Kinderen blijven in de groei. Bij Bike Center hebben wij kinderfietsen tot 26 inch. De volgende stap wordt een stoere herenfiets. Wilt u meer informatie over welke fiets geschikt is voor uw zoon? Neem gerust contact op met de klantendienst.