Elektrische fietsen

De beste en de mooiste elektrische fietsen oftewel e-bikes kunt u vinden bij Bike Center. Wij hebben de meest uiteenlopende merken en modellen in ons assortiment. Van populaire speed pedelecs tot elektrische MTB's. Een van onze modellen leasen? Bekijk dan snel onze fietsleasing pagina.

Producten 1-24 van 128

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 128

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische fiets kopen?

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij hippe en comfortabele elektrisch fietsen van de merken: Hercules, Koga, Riese & Müller, Trek en Vesper in ons assortiment.

Verschillende motoren op een elektrische fiets

Vaak is de motor van een fiets gevestigd op het voor- of achterwiel. Bij sommige aanbieders is de motor direct gevestigd op de trapas. Met een elektrische fiets kunt u een maximale snelheid behalen van 25 km. Wilt u nog sneller gaan? Dan kunt u kijken naar een speed pedelec, met deze fiets is het mogelijk om een snelheid van 45 km te behalen.

De accu is de kracht achter de elektrische fiets

Er zijn verschillende accu’s op de markt. Laat u zich goed informeren over welke accu het beste bij u past. Een accu heeft bijvoorbeeld een accucapaciteit die aangeeft hoelang u met de accu kunt doen. Als u de elektrische fiets intensief gaat gebruiken moest u een grotere accucapaciteit hebben, dan wanneer u de fiets niet zo vaak gaat gebruiken.

Kom langs bij onze werkplaats

Het is fijn als uw fiets goed werkt en daarom is het belangrijk dat de fiets met een bepaalde regelmaat even gecheckt wordt. Hiervoor hebben wij vastgestelde onderhoudsbeurten voor elektrische fietsen. Zo hebben wij een kleine onderhoudsbeurt en een standaard onderhoudsbeurt. Het verschil is dat wij bij de standaard onderhoudsbeurt net iets meer repareren dan bij de kleine onderhoudsbeurt. Klik hier voor een totaal overzicht van de vastgestelde onderdelen die wij repareren. Voor een kleine onderhoudsbeurt rekenen we 59€ en voor een standaard onderhoudsbeurt rekenen we 79€ Hou er wel rekening mee dat de prijs exclusief de te vervangen onderdelen is. Maak ook van te voren een afspraak zodat wij genoeg tijd in kunnen plannen voor uw fiets.

Kom langs bij onze winkel!

Kom langs bij onze winkels in Lier of in Heist – op – den – Berg. Laat u zich hier adviseren door één van onze experts die rondlopen in de winkel. Mocht u nog vragen hebben dan is het mogelijk om die te stellen in de winkel of stel die aan onze klantendienst. De klantendienst is te bereiken via heist@bikecenter.be of bel naar +32 (15) 230 225

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een elektrische fiets leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een fiets leasen? Dat is helaas niet mogelijk, maar een fietslening voor een elektrische fiets op afbetaling kopen is wel mogelijk bij Bikecenter! Met een lening voor uw elektrische fiets is de e-bike uiteraard uw eigendom. Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.