Cube fietsen

Producten 1-24 van 31

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Over Cube fietsen

Fietsen van Cube zijn een begrip in de wereld der tweewielers. Cube is een fietsenfabrikant uit Duitsland die vooral bekend staat om zijn mountainbikes. Maar het Duitse merk produceert allerlei soorten fietsen: van stadsfietsen tot racefietsen. Bij Bike Center hebben wij een groot assortiment aan fietsen van Cube, minimaal een paar voor elk doeleinde.

Cube mountainbike

Bij Bike Center hebben wij tal Cube mountainbikes: stevige, sportieve fietsen die waarmee u goed off-road en door ruige natuur kunt fietsen. Mountainbikes van Cube hebben dikke banden en een stevig frame, waardoor u veel controle heeft hoe bar de omstandigheden ook zijn. Cube mountainbikes komen niet alleen in allerlei prijsklassen, maar ook in meerdere modellen. Zo hebben wij reguliere mountainbikes voor ieder budget, maar ook mountainbikes voor kinderen en zelfs elektrische mountainbikes.

Overige fietsen Cube

Maar, verder hebben wij ook andere modellen van Cube in ons assortiment, zoals Cube racefietsen, waarmee je een betrouwbare, lichte wielrenfiets in huis haalt. Daarnaast hebben we ook gewoon Cube stadsfietsen, waarmee je veilig van en naar huis komt. Mocht u nu twijfelen wat voor een fiets u wilt, of nodig heeft, dan zit u óók goed met Cube: ze hebben namelijk ook een fraai aanbod aan hybride fietsen. Hybride fietsen zijn stevige, sportieve fietsen met een aantal versnellingen, die geschikt zijn voor zowel de gebruik binnen de stad als in de natuur.

Fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bikecenter kunt u een cube fiets leasen. Bikecenter is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een fiets gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.