Ook tijdens de Corona crisis blijven wij digitaal open!

Is uw werkgever net tijdens de Coronacrisis met fietsleasing begonnen?
Niet getreurd, Bike Center blijft digitaal geopend! 
De werkwijze is net iets anders maar één van onze adviseurs kan je volledig te woord staan via telefoon, mail of Messenger. 
Heb je graag telefonisch contact, laat ons via mail of Messenger je telefoonnummer en een moment weten dat voor jou past en we nemen contact met je op.

We overlopen dan samen de verschillende mogelijkheden zodat jij een passende offerte kan krijgen.

Keep it safe!

Bike Center Team!

Bike Center als partner in fietsleasing

“Fietsen is gezond.” Deze oneliner mag zo oud zijn als de straat, hij stemt wel overeen met de realiteit. Door regelmatig te fietsen houden we onze conditie op peil en zijn we minder vaak ziek. Meer en meer groeit ook het besef dat maatschappelijk verantwoord ondernemen kansen biedt in plaats van beperkingen (lees: verlies aan inkomsten) oplegt. Net zoals voor bedrijfswagens, bestaat er ook een leasingformule voor fietsen. Een ruim gamma aan fietsen past in een leasingprogramma. Dit kunnen vouwfietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen of speed-pedelec fietsen zijn.

Afspraak maken in onze winkel voor fietsleasing?

Bent u benieuwd welke fietsen u bij ons kunt leasen, wilt u meer informatie over fietslease of wilt u een proefrit maken? Komt u gerust eens langs in onze winkel in Heist-op-den-Berg of Lier. Wij nemen alle tijd voor u om u zo goed mogelijk te adviseren welke fiets het beste past bij uw situatie. Kunt u een fiets of elektrische fiets leasen via een van onze partners B2Bike, KBC en Cyclis? Wij weten exact welke fietsen per partner in aanmerking komen voor leasing. Maak een afspraak via onderstaande button. Vul uw gegevens in en wij nemen met u contact op om het precieze tijdstip af te stemmen. U heeft bij onze winkels de keuze uit de merken Riese & Müller, Koga, Trek, Cortina, Cube, Hercules & Brompton. Deze merken staan garant voor vele kilometers fietsplezier.

Maak afspraak  Brochure bekijken

Voordelen van fietsleasing

Voor de werkgever

 • Regelmatige fietsers zijn gezonder en minder afwezig op het werk. Ook blijken fietsende werknemers alerter te zijn en zich beter te kunnen concentreren.
 • Het bedrijf kan kosten besparen op parkeerruimte en heeft minder variabele kosten dan bij het gebruik van bedrijfswagens.
 • Fietsen levert vaak tijdswinst op voor bijvoorbeeld verplaatsingen in de drukke binnenstad. Wenst u meer comfort of wilt u voorkomen dat uw medewerkers bezweet aankomen op de plaats van afspraak, dan biedt de elektrische fiets een oplossing.
 • Fietsende werknemers zijn goed voor het imago: ze tonen concreet dat uw bedrijf aandacht heeft voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.
 • Fiscaal voordelig: bedrijfsfietsen en alle aanverwante kosten zijn 100% aftrekbaar (dus ook fietsstallingen, kleedruimtes, enzovoort). Bedrijfsfietsen mogen zelfs gecumuleerd worden met fietsvergoedingen en firmawagens.
Voordelen werkgever
Voordelen werknemer

Voor de fietser/werknemer

 • 2 keer per dag 15 minuten fietsen zorgt voor gezonde beweging. Als u weinig beweegt, kunt u uw conditie met ruim 10% verbeteren. Wie regelmatig naar het werk fietst, krijgt de conditie van een sporter.
 • Fietsen biedt u flexibiliteit en u bent vaak sneller op uw bestemming dan met de auto (geen files, geen parkeerplaats zoeken, enz.)
 • Een fietser kan genieten van het vlotte verkeer, daar waar een autorit in druk verkeer vaak spanningen en frustraties meebrengt.
 • Fietsen brengt ook op voor de werknemer. Hij verbruikt geen brandstof, betaalt geen parkeergeld, enz. Werknemers kunnen eventueel genieten van een belastingvrije fietsvergoeding.
 • Fietsen is milieuvriendelijk.

Bereken uw besparing!

Hoeveel bespaart u als werkgever door gebruik te maken van fietsleasing? BikeForm heeft een handige calculator uitgewerkt waarmee u uw besparing berekent. 

Bereken hier uw besparing

Bike Center partners in fietsleasing

B2Bike fietslease

kbc fietslease

Cyclis fietslease

Wat als u pech heeft met uw lease fiets?

Bikecenter heeft drie fietslease partners. Eigenlijk biedt iedere fietsleasing partner hulp bij fietspech én verzekeringen aan. De voordelen op een rij per partner:

 • Kiest u voor B2Bike, dan heeft u tevens recht om gebruik te maken van de 24-uurs pechhulp! Daarnaast biedt B2Bike u een volwaardig onderhoudscontract . Mocht uw fiets onderhoud nodig, dan kan uw fiets conform het fietscontract worden onderhouden. Tevens biedt de verzekering uitkomst bij schade (of diefstal).
 • Kiest u voor KBC, dan kunt u bij pech 24 uur per dag gebruik maken van de bijstand bij plotse immobilisatie van de fiets. De fiets zal altjd in perfecte staat blijven en is ook volledig verzekerd voor schade en diefstal.
 • Kies u voor Cyclis, dan ontvangt u service bij de lokale fietshandel en heeft u recht op VAB pechbijstand. Het allin-leasepakket van Cyclis bevat tevens een omniumverzekering voor schade en diefstal.

Bent u geen werknemer van een bedrijf met een fietsleasingaanbod?

Niet werkzaam bij een bedrijf met een aanbod voor fiets lease? Of wenst u een fiets als particulier? Een fiets leasen via een werkgever kan helaas niet iedereen. Dan is mogelijk de fietslening voor u hét antwoord. Uw favoriete (elektrische) fiets op afbetaling is mogelijk via BikeCenter. Contacteer ons telefonisch of via de e-mail en wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Simuleer een lening via KBC

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.