Cyclis: fietsleasing voor werknemers

Cyclis fietsleasing

Een frisse geest en een gezond lichaam

Vandaag de dag is de fiets het meest ideale vervoersmiddel om u te verplaatsen en neemt de populariteit voor fietsleasing toe. Door te kiezen voor de fiets draagt u bij aan een schoner milieu en vermijd u ellenlange files. Daarnaast begint u de dag ook nog eens met een frisse geest en werkt u aan een gezond lichaam.

Hoe werkt Cyclis fietsleasing?

Cyclis richt zich specifiek op het aanbieden van fietsleasing aan bedrijven in het kader van mobiliteit. Biedt uw werkgever fietsleasing aan? Dan kunt u als werknemer met Cyclis genieten van een flexibel verloningssysteem waarbij de bedrijfsfiets eenvoudig ingebed kan worden in het kader van woon-werkverkeer.

De voordelen van Cyclis

  • Service bij plaatselijke fietshandel
  • VAB Pechbijstand
  • Omniumverzekering tegen schade en diefstal
  • All-in leasepakket formule

Na de leaseperiode kunt u de leasefiets voordelig afkopen tegen de laagst mogelijke restwaarde. Bikecenter is een Cyclis fietslease dealer.

Breng een bezoek aan onze winkel

Bent u geïnteresseerd in fietsleasing? Kom langs in onze winkel in Heist-op-den-Berg of Lier! Hier voorzien wij u graag van meer informatie, kijken we naar de mogelijkheden en kunt u een proefrit maken op uw gewenste fiets. Bent u particulier? Dan is fietsleasing geen optie. Een 'fietslening' is waarschijnlijk voor u dé oplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor u als particulier voor het kopen van een fiets op afbetaling.

Maak een fietslease afspraak