Ribcap Muts Lenny Grey

Winkelvoorraad

Webwinkel: Kies een uitvoering

Heist-op-den-Berg: Kies een uitvoering

Lier: Kies een uitvoering

€ 88,95
Print deze pagina
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Bestel voor 16:00 en uw pakket wordt vandaag verzonden!

Beschrijving van de Ribcap Muts Lenny Grey

Ribcap is geen helm, maar wel meer dan een gewone muts. Unieke, stijlvolle en beschermende mutsen voor allerlei outdooractiviteiten, dankzij de ingenaaide beschermpads. Ribcap, the Original!

Filosofie

PROTECT YOUR STYLE; RIBCAP YOUR HEAD! Wij geloven sterk in het concept van mode en veiligheid. Beide worden steeds belangrijker. Alle Ribcaps worden gemaakt met stoffen van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze unieke ingenaaide beschermpads. ZACHTE BESCHERMING Ribcap beschermt − niet zoals een helm, maar wel veel meer dan een gewone muts, dankzij de ingenaaide protectoren. Het binnenste van de muts bestaat uit zachte visco-elastische protectoren in plaats van uit een harde schaal. In tegenstelling tot hard materiaal, dat bij een schok ofwel zijn vorm houdt, ofwel breekt, neemt het visco-elastische materiaal een andere vorm aan, waardoor het de energie van de schok kan absorberen. Dat is zachte bescherming.

VOUWBAAR, COMFORTABEL & OPBERGBAAR Omdat we de beste stoffen gebruiken, zijn alle Ribcaps erg comfortabel om te dragen. Elke Ribcap kan gemakkelijk opgevouwen worden om op te bergen in je tas of in een kast.

 

PROTECTOREN: In elke Ribcap worden hightech protectoren van V10-materiaal genaaid. Die zijn gelamineerd met een dunne laag SAF, een schokabsorberend materiaal van hoge kwaliteit dat verhardt bij lage temperaturen. Het V10-SAF-laminaat beschikt over de volgende eigenschappen: 

  • Absorbeert energie dankzij de visco-elastische eigenschappen 

  • Beschermt ook in koude en natte omstandigheden 

  • Zeer licht 

  • Waterdoorlatend en ademend 

  • Geen solvents 

We hebben uitgebreide tests uitgevoerd aan de Universiteit van Straatsburg. Testresultaten Universiteit van Straatsburg PBM1: We verwijzen naar de PBM-richtlijn 89/686/EEG. Ribcaps bieden bescherming tegen zeer geringe risico’s.

 

WAARVOOR WORDEN RIBCAPS GEBRUIKT?

Ribcaps zijn geschikt voor elke sport of activiteit waarvoor een helm niet verplicht is, maar waarbij je normaal gezien wel een muts of beanie zou dragen. Ribcaps zijn bijzonder nuttig voor alle outdooractiviteiten met minimale risico’s. De protectoren, die in de Ribcap genaaid zijn, beschermen je hoofd tegen schrammen, schaafwonden en onderkoeling. Veel van onze klanten gebruiken hun Ribcap ook in het dagelijkse leven, aangezien hij comfortabel en tegelijk stijlvol is.

Voordeelbundels van de Ribcap Muts Lenny Grey

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ribcap Muts Lenny Grey
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.