Sportfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sportfietsen kopen?

Als u op zoek bent naar een nieuwe sportfiets, dan bent u bij Bike Center aan het juiste adres.  
Bij ons vindt u verscheidene sportfietsen die speciaal gemaakt zijn voor de sportievelingen. Rijdt u graag op een hoge snelheid en vindt u het fijn om geregeld een sportieve fietsrit te maken in de bergen of in de buitenlucht? Kijk dan niet verder.

Ons assortiment aan sportfietsen

Bij Bike Center beschikken we over een uitgebreid assortiment aan sportfietsen van gerenommeerde merken zoals Cube, Orbea, en Trek. De sportfietsen in ons assortiment zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, kleuren en maten, waardoor er voor iedereen wel een geschikte sportfiets te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een lichte, comfortabele sportfiets met meerdere versnellingen, of op zoek bent naar een sportfiets met hydraulische schrijfremmen. Bij ons vindt u het allemaal. Bent u een fanatieke sporter? Neem dan ook eens een kijkje bij onze sporthorloges. De sporthorloges in ons assortiment zijn ideaal om uw trainingen en fysieke gesteldheid tijdens en na het fietsen te monitoren. Tip: als u van plan bent om een sportieve sportfiets aan te schaffen, vergeet dan niet om ook een fietshelm te bestellen zodat u veilige kilometers kunt maken op uw nieuwe sportfiets.

Advies en informatie

Het assortiment aan sportfietsen is ruim, waardoor het maken van een keuze nogal lastig kan zijn. Daarom willen wij onze expertise graag met u delen. Weet u niet welke sportfiets u wilt aanschaffen of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met onze klantendienst via heist@bikecenter.be of via het nummer +32(15)230225. Onze klantendienst zal u altijd voorzien van het juiste advies. Wilt u het aanbod liever in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels in Lier of Heist-op-den-Berg, zodat u zelf kan ervaren welke fiets het beste bij u past.