Alpina fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alpina fiets kopen?

Bent u op zoek naar een gedegen kinderfiets? Denk dan eens aan het merk Alpina: een Nederlands fietsenmerk dat zich specialiseert in kinderfietsen. Alpina vindt dat fietsen iets ‘magisch’ is voor kinderen – en daar zijn wij het volledig mee eens. Het is niet alleen voor hun motoriek en algemene ontwikkeling: het is tevens een eerste stap richting zelfstandigheid om zelf van A naar B te kunnen fietsen. Omdat Alpina uitsluitend kinderfietsen maakt zijn deze ook perfect afgestemd op de wensen en benodigdheden van kinderen. Alpina fietsen zijn stevige tweewielers die tegen een stootje kunnen. Want: kinderen zijn soms bést onhandig en destructief. Dingen maken vaak – per ongeluk – spullen stuk. Daarom is het prettig dat Alpina fietsen robuust zijn en niet vlug uit elkaar vallen.

Alpina fietsen bij Bike Center

Bij Bike Center zijn we fan van Alpina. Het merk maakt kinderfietsen die aan álle eisen voor kinderfietsen voldoen: ze zijn stevig, hip, stoer, kleurrijk en betrouwbaar. Neem nu de Alpina Clubb white. Deze meisjesfiets van 18 inch voldoet aan alle gestelde eisen. Zo is het een kleurrijke verschijning: een combinatie van heldere witte en roze kleuren. Deze Alpina fiets is voorzien van reflectoren in de wielen, een bagagedrager en een rekje voorop – hier kan eventueel een mandje aan bevestigd worden.

 

Fiets of e-bike leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Niet op zoek naar een Alpina kinderfiets, maar naar een merk en model voor volwassenen? Ook dan zit u bij Bike Center goed. Behalve fietsen en e-bikes kopen, kunt u ook fietsen en e-bikes leasen.

Wij zijn de fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis en kbc fietsleasing. Heeft u een fiets of e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak. Bent u particulier en wilt u een fiets of e-bike op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.