Mountainbikes

Geen enkel terrein is onmogelijk voor de mountainbike Deze fiets is speciaal ontworpen voor stevige afdalingen, steile beklimmingen en het ploeteren door de modder. Bij Bike Center hebben we een ruim assortiment in mountainbikes van diverse topmerken.

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mountainbike kopen?

Met onze mountainbikes kunt u elk terrein aan! Deze fietsen zijn ontworpen voor stevige afdalingen, steile beklimmingen en het ploeteren door de modder.

Het verschil tussen hardtail en full suspension mountainbikes

Simpel gezegd zijn er twee soorten mountainbikes, namelijk hardtail mountainbikes en full suspension mountainbikes. Hardtail mountainbikes hebben een voorvorkvering en zijn achter ‘stijf’. Met stijf bedoelen we dat er geen vering achterop de fiets is. Deze mountainbikes zijn vooral bedoeld voor gebieden die niet heuvelachtig zijn.

Gaat u bijvoorbeeld door de Ardennen mountainbiken? Dan is een full suspension mountainbike geschikt voor u. Deze mountainbike heeft een voorvorkvering en een achtervering. Hierdoor hebben de wielen tijdens het mountainbiken meer contact met de grond, waardoor u meer grip heeft tijdens fietsen.

Verschillende soorten mountainbikes

Gaat uw hart ook sneller kloppen van mountainbikes? Neem dan eens een kijkje bij de merken Cube en Trek in ons assortiment. Bij deze merken is er genoeg keus uit mooie mountainbikes. Om u te helpen bij uw zoektocht hebben wij een handig filter systeem. Hierin kunt u aangeven wat voor derailleurversnelling, wielmaat, en framemaat u zoekt. Hierdoor kunnen wij u de ideale mountainbike tonen. Komt u er toch niet helemaal uit. Laat u zich dan goed adviseren, zodat u de geschikte mountainbike vindt. Vragen kunt u stellen aan onze klantendienst. De klantendienst is te bereiken via +32 (15)230.225 of mail naar heist@bikecenter.be.

Kom langs bij onze showrooms!

Onze showrooms zijn gevestigd in Lier en Heist - op – den – Berg. Hier krijgt u een goed overzicht van al onze producten. Van fietsen tot fietskledij, we hebben het allemaal in onze winkels. Laat u adviseren door één van onze experts die rondlopen in de winkels. Ook is er in de winkels een hertseldienst gevestigd, waar u uw fiets kunt laten maken. De eerste drie maanden na de aankoop van uw fiets, mag u langskomen voor een gratis onderhoudsbeurt. Het is belangrijk een aantal keer per jaar uw fiets goed te controleren, zodat u kunt blijven genieten van uw fiets.