Bakfietsen en e-bikes zijn tegenwoordig steeds populairder en volgens de Volkskrant is de bakfiets zo supersonisch dat het de (tweede) auto zou kunnen vervangen. Lees in dit artikel meer over het nieuwe fietsenmerk Carqon en wat hen onderscheidt. 

Het nieuwe fietsenmerk Carqon

Carqon is een nieuw Hollands merk dat in 2020 de Carqon Bakfiets introduceerde. Carqon is een onderdeel van de Accell-groep. Andere bekende merken in de portefeuille van Accell zijn Batavus, Sparta, Raleigh en Winora. De Accell-groep is Europese marktleider in e-bikes. De Carqon elektrische fietsen bieden kwaliteit, veiligheid en comfort voor het hele gezin. De bakfiets is handig voor het vervoeren van je kinderen of als je zware boodschappen mee moet nemen.

Wat maakt de Carqon bakfiets speciaal?

Allereerst is de Carqon een elektrische bakfiets, waardoor je duurzaam rijdt. Geen gedoe met telkens opladen, aangezien de Carqon elektrische bakfiets een actieradius heeft van maar liefst 120 km. Je kunt er dus mee van Rotterdam naar Utrecht en weer terug! 

Het unieke aan het prijswinnende design van de Carqon elektrische gezinsbakfiets is de kinderdeur. Hierdoor kunnen kinderen zelf in- en uitstappen. Carqon is het enige bakfietsen merk met een deur. Naast dat de deur in de bakfiets erg functioneel is voor de ouders, omdat zij de kinderen niet zelf in de bakfiets hoeven te tillen, vinden kinderen het vaak ook heel leuk om zelf de bakfiets in te stappen. Een win-win situatie dus! Voor de veiligheid zit er een kinderslot op de deur van de bakfiets, waardoor kinderen tijdens de rit niet ineens uit kunnen stappen.

Tot slot heeft de elektrische bakfiets een moderne uitstraling. De car-wrap van aluminium geeft een industriële look aan de ruime bak en de bakfiets is tevens in meerdere kleuren te verkrijgen.

Ben jij op zoek naar een bakfiets voor het gezin die lang meegaat, veilig is en ook nog eens duurzaam rijdt? Dan is de Carqon elektrische bakfiets zeker wat voor jou! Wil je de Carqon elektrische bakfiets eerst zelf nog even uitproberen? Plan dan een proefrit in bij een dealer bij jou in de buurt!