Nieuwe modellen Trek e-bikes voor 2020

Het is nog héél even 2019, maar 2020 staat toch echt voor deur. Dit nieuwe jaar brengt allerlei leuks met zich mee, waaronder nieuwe modellen van Trek. De Amerikaanse fietsenproducent, die ooit Lance Armstrong sponsorde, biedt tal van elektrische opties in het nieuwe jaar. Trek is de markleider op het gebied van fietsen in de Verenigde Staten, het produceert dan ook een grote verscheidenheid aan tweewielers, van mountainbikes tot elektrische fietsen. De mooiste, meest opvallende e-bikes van het nieuwe jaar lichten wij in deze blog uit.

De Powerfly | Elektrisch maar sportief

De Trek Powerfly is een prachtige elektrische mountainbike. Deze fietsen zijn voorzien van een nieuwe Removable Integrated Battery (RIB), een vernieuwing op het gebied van e-MTB-technologie. De Trek komt in 2020 met twee nieuwe versies van de Powerfly: de 5 en 7. De Powerfly 7 is nét wat beter, maar hier betaalt u wel voor.

De Allant+ | Top of the line kwaliteit

Naast elektrische mountainbikes komt Trek ook met gewone elektrische fietsen, zoals de Trek Allant+. Alle Trek fietsen zijn van hoogstaande kwaliteit, maar de Allant+ spant de kroon. De Allant+ 7 heeft een accu van 500 Wh en de Allant+ 8 eentje van maar liefst 625 Wh: ideaal voor langere afstanden en fanatieke fietsers.

De Verve+ | Elegante alleskunner

De prachtige Trek Verve+ is een stijlvolle elektrische fiets voor hem en voor haar. Deze e-bike komt in verschillende kleuren en in verschillende prijsklassen. Dit verschil in prijs zit hem voornamelijk in de accu: er zijn varianten met een 400 Wh accu en met een 500 Wh accu.

De District+ | Speciaal voor haar

De Trek District+ is de ideale elektrische damesfiets van 2020. De bedrading is weggewerkt in het frame waardoor de fiets er een stuk gestroomlijnder uitziet. Enkele andere voordelen van de District+ zijn de extra brede 50c banden, ergonomische handvaten en krachtige hydraulische schijfremmen.