Sportscontrol 2 Win Sportdrank Of Dorstlesser Doosje 6 Zakje

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar klantenservice@bikecenter.be of bel naar +32(0) 15 230.225

Bestel voor 16:00 en uw pakket wordt vandaag verzonden!

Beschrijving van de Sportscontrol 2 Win Sportdrank Of Dorstlesser Doosje 6 Zakje

SportsControl 2Win is een optimale drank om voor, tijdens en na inspanning op een doeltreffende manier water, koolhydraten (suikers) en elektrolyten op te nemen. De concentratie koolhydraten in SportsControl 2Win is van die aard dat de opname van vocht en suikers beiden optimaal kunnen verlopen. 

 

De hoge zoutconcentratie (natrium) in SportsControl 2Win zorgt bovendien voor een optimale aanvulling van zout en water in het lichaam tijdens sporten. Daarom is SportsControl 2Win ook ideaal als sportdrank tijdens inspanningen in een warme omgeving die gepaard gaan met veel vochtverlies via zweten. 

SportsControl 2Win kan gebruikt worden om de vocht- en de koolhydraatreserve in het lichaam aan te vullen voor en tijdens inspanning om vochtverlies via zweten te compenseren en extra koolhydraten als brandstof op te nemen, alsook tijdens de recuperatieperiode na een inspanning om de vocht- en de koolhydraatreserves in het lichaam terug aan te vullen.

 

Gezien zijn relatief lage caloriegehalte (280 kcal per liter) is deze sportdrank ook uitermate geschikt als drank tijdens algemene fitnesstraining in de context van fitheid en gezondheid.

Specificaties van Sportscontrol 2 Win Sportdrank Of Dorstlesser Doosje 6 Zakje

Gebruik
Na het fietsen, Tijdens het fietsen , Voor het fietsen

Voordeelbundels van de Sportscontrol 2 Win Sportdrank Of Dorstlesser Doosje 6 Zakje

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sportscontrol 2 Win Sportdrank Of Dorstlesser Doosje 6 Zakje
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.