Bij Bike Center hebben we sinds 2020 de nieuwe e-bike 2020 modellen in ons assortiment van het Duitse merk VICTORIA. En daar zijn we trots op. Het merk bestaat al sinds 1886 en werd opgericht in Neurenberg. Wat interessant is, is dat het merk zich al heel vroeg heeft gespecialiseerd in het maken van elektrische fietsen. Aan het einde van de negentiende eeuw ging VICTORIA fietsen produceren die lijken op onze hedendaagse tweewielers. Deze fietsen werden toen al, meer dan honderd jaar geleden, gemotoriseerd. Deze eerste VICTORIA elektrische fietsen behaalden toen al een snelheid van ongeveer 40 kilometer per uur, in feite een soort vroege speed-pedelec dus. Verder introduceren wij in dit stuk ons assortiment aan VICTORIA e-bike modellen van 2020.

De E-Trekking 6.4

De VICTORIA E-Trekking 6.4 is de goedkoopste Victoria elektrische fiets van het Duitse merk in ons assortiment, maar dat betekent niet dat het een matige fiets is. In tegendeel zelfs, de producent noemt dit model op haar eigen website zelfs ‘’de beste in zijn klasse’’. De e-bike is voorzien van een Bosch Active Plus motor met een 500 Wh accu, plus derailleurversnelling in een aantal framekleuren. Verder is de accu uitneembaar en zit deze onder de bagagedrager verwerkt.

De E-Trekking 8.8

Daarnaast hebben wij ook de VICTORIA E-Trekking 8.8 op voorraad. Volgens de Duitse producent is dit een echt heuvelkampioen: de fiets heeft een hoge actieradius en is dus ook erg geschikt om mee te toeren. Daarnaast beschikt de e-bike over een Bosch Performance aandrijving en een 10-speed Shimano Deore derailleurversnelling. Ook deze accu is uitneembaar, maar hij zit aan de zadelbuis vast gemonteerd in plaats van aan de bagagedrager.

De E-Trekking 7.7

Last but not least, hebben wij ook nog de VICTORIA E-Trekking 7.7 in ons assortiment beschikbaar. Dit is ook direct het werkpaard van het merk. De fiets is voorzien van een rechte zitpositie, geruisloze Bosch Active Line Plus motor en een onderhoudsarme naafversnelling en riemaandrijving.

Voor iedere liefhebber van het betrouwbare Duitse hebben we wel iets, naast e-bikes hebben wij namelijk ook de gewone stadsfietsen van Victoria in ons assortiment. Alles is te vinden op onze website, of in onze winkels in Lier en Heist-Op-Den-Berg.