Tegenwoordig ziet u het steeds vaker: fietsleasing. Naast de bekende autoleasing kiezen bedrijven vaker voor de optie van het leasen van de fiets. Bedrijven zien steeds meer de vele voordelen in van de werknemers op de fiets. Zo is fietsen niet alleen gezond voor de mens, het is ook duurzaam en past dus bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is het ook qua kosten interessant om gebruik te maken van fietsleasing.

Fietsleasing

Fietsleasing voor de werkgever

Als werkgever zult u diverse voordelen ervaren van fietsleasing. Zo krijgen uw medewerkers een betere conditie als zij regelmatig fietsen en zijn ze geconcentreerder op het werk. Daarnaast geldt: hoe meer werknemers op de fiets, hoe meer er bespaart kan worden op bedrijfswagens en parkeerruimte. Fietsleasing heeft ook een positieve invloed op het imago van uw bedrijf doordat het laat zien dat u duurzaam en maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Fietsleasing voor de werknemer

Ook wanneer u als werknemer vaker op de fiets zit door het gebruik van fietsleasing, zult u de voordelen hiervan merken. Fietsen naar het werk zorgt voor regelmatige beweging en een verbetering van de conditie. Daarnaast bent u flexibeler en vaak sneller op uw bestemming dan bij het gebruik van een auto (geen files, niet zoeken naar een parkeerplaats). Verder draagt u ook op een positieve manier bij aan het milieu.

Hoe werkt fietsleasing bij Bike Center

Geeft uw bedrijf aan dat u kunt gaan fietsleasen? Bij Bike Center werken we samen met een drietal partners om de leasing uit te voeren. In onze winkels kunt u een offerte laten maken en deze kan vervolgens aan de werkgever worden voorgelegd. Ook wordt er een keuze gemaakt voor de te leasen fiets. U heeft de keuze uit een ruim gamma aan fietsen, waaronder: vouwfietsen, stadfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Daarna wordt het contract ondertekend en de gekozen fiets besteld. Vervolgens wordt de fiets uitgeleverd en kan het fietsen beginnen!  

Particuliere fietsleasing

Wanneer u niet kunt fietsleasen via een bedrijf of een fiets wenst als particulier, is er de optie om gebruik te maken van fietslening. Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie over fietsleasing?

Wilt u meer informatie over fietsleasing, welke fietsen u kunt leasen of wilt u een proefrit maken? Kom langs in onze winkel in Heist-op-den-Berg of Lier. We voorzien u graag van advies voor de fiets die het beste past bij uw situatie.