De nieuwste Urban Arrow modellen van 2020!

Urban Arrow Family Bosch

De Urban Arrow 2019 elektrische bakfietsen gingen als warme broodjes over de toonbank. Elektrische bakfietsen zijn ideaal voor u en uw kroost: er passen meerdere kinderen in de bak, plus de fiets is gemotoriseerd. Dit jaar verwachten wij eigenlijk hetzelfde succes van Urban Arrow, de elektrische bakfietsen hebben namelijk een welverdiende upgrade gekregen. Zo waren ze gedurende voorgaande jaren vaak zwart, terwijl ze nu ook in een stijlvol witte uitvoering komen.

Maar futuristische kleurenpaletten zijn niet het interessantste aan de nieuwe Urban Arrow bakfietsen. De Urban Arrow 2020 modellen zijn voorzien van allerlei snufjes snuggerheid, waaronder:

  • Een stevige, geëxpandeerde polypropyleen bak voor extra veiligheid
  • Een licht frame waardoor u zeer wendbaar bent
  • Een verlaagde zitpositie voor de kinderen waardoor het evenwicht beter is verdeeld

Daarnaast zijn er ook nog enkele verschillen tussen de modellen. Elk model representeert in feit een iéts hogere prijsklasse, zo is er voor ieder wat wils.

Urban Arrow Family Bosch Active Plus

Het eerste model uit de 2020-reeks van Urban Arrow, is de Family Bosch Active Plus. Deze krachtige elektrische bakfiets is voorzien van een 400 Wh Bosch accu en een Bosch Active Plus 250W motor. Verder beschikt hij over een Bosch Purion display en een Shimano Deore M6000 remsysteem, waardoor u snel stilstaat, zelfs met kinderen voorin. 

Urban Arrow Family Bosch Performance

De Family Bosch Performance is in feite een iets betere versie van het vorige model. In plaats van een 400 Wh accu, beschikt deze elektrische bakfiets over een 500 Wh accu, waardoor uw actieradius aanzienlijk groter wordt. Verder zit er een iets betere motor - een Bosch Performance met 250W - in deze Urban Arrow bakfiets, en is ook deze voorzien van een Shimano Deore M6000 remsysteem.

Urban Arrow Family Bosch Performance CX

Het duurste model van Urban Arrow in 2020, is de Family Bosch Performance CX. Met prijs komt in dit geval ook kwaliteit, zo is deze bakfiets voorzien van een Shimano Zee remsysteem. Ook zijn de Bosch accu en motor nét iets beter: een 500 Wh accu in combinatie met een 250W Bosch Performance CX-motor zorgen ervoor dat deze fiets zijn geld meer dan waard is. 

Elektrische fiets leasen via werkgever of particuliere fietslening?

Bij Bike Center kunt u een elektrische fiets leasen. Bike Center is fietslease dealer voor B2Bike, Cyclis, KBC fietsleasing, o2o, CTec, Lease A Bike, ... Heeft u een e-bike gevonden die u wilt leasen via uw werkgever? Lees dan onze fietslease pagina door en maak direct een afspraak.

Bent u particulier en wilt u een elektrische fiets op afbetaling kopen? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken voor een fietslening.